Приймачі DVB-S/S2 > 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus
Orton 4050c -нема сигналу з Hot Bird на частоті 12597
sergeny:
Нічого недопоможе!!!!!!!!!!
Як писалось вище це партія бракованих вхідних блоків.Такі тюнера зараз спіхують по 17 уїв,лиш би забрали
vaping:
Вчора робив установку армяну тюнер 4100 прошитий загр 06 зовсім небаче Арм1 тобто частоти 12579 я замінив голову ні нейде я перенастроїв центром Хотбьорд сигнал 90% ні небаче замінив тюнер там загр 03 побачив прошивати не став так як армян тюнера десь брав по гарантії і там сказали не шить
SashaTv:
--- Цитата: hellosat_net від 10:45:36, 28 Серпня 2011 ---Нічого недопоможе!!!!!!!!!!
--- End quote ---
Хоч маєте розуміння суті проблеми iv3853,яка розглядаєтся в цій темі:
--- Цитата: iv3853 від 11:43:57, 27 Серпня 2011 ---Знову почав злітати 1 Рус та Євронюс на Ортон 4050с та Євроскай 4050. тюнера куплені в різний час і врізних місцях.
--- End quote ---
hellosat_net коли заперечуєте щось -то бажано аргументовано.А саме звідки впевненість,що в iv3853 всі ніби-то браковані приймачі.Та якщо зачепили вхідний блочок-то мене цікавить чи особисто вирішували свою проблему прийому з 12597 заміною блочка?
sergeny:
вибачаю,але час нас розсудить ,якщо iv3853 встановить причину
Так впевнено заявив тому що сам нарвався на таке.І в багатьох по опту зараз є такі тюнера :'(
Знайомі ремонтники розказували що і раніше попадались такі тюнера - і лічилось тільки заміною вхідного блоку
А на рахунок чим я лічив так тим що віддав нзад два ящика після того як всі прошив і перевірив на те що ОРТ непрацює
Ігор Горбусь:
На чотирйох виходових інверто головках та дорогому дісеку у мене дома показує ,
а на головках пауксісах і дешевому дісеку , навіть як що частота 12597 на Хотбірд
виставлена на максимум ( 85% на Опенбоксі 730 - тому ) - робити не хоче !!!
Тюнер Ортон 4100 міні , без пульта , ( пульт окремо , не в коробці ) !!!
Дивна ситуація , наголошую шо це так у мене на 4100 міні !!!
Навігація
Go to full version