Приймачі DVB-S/S2 > Technosat
Sat-Integral T-950
NAZAR:
В мене декілька питань
1.Чи працює він як модем для небесної шари?
2.чи є в нього як в Т820 наприклад функція виведення на весь екран шкали якості сигналу,щоб використовувати як прилад для настройки антен?
3 який в ного пульт,як у т7200 чи ні?
VANOS:
--- Цитата: NAZAR від 14:44:27, 30 Липня 2011 ---В мене декілька питань
1.Чи працює він як модем для небесної шари?
2.чи є в нього як в Т820 наприклад функція виведення на весь екран шкали якості сигналу,щоб використовувати як прилад для настройки антен?
3 який в ного пульт,як у т7200 чи ні?
--- End quote ---
1. Швидше за все ні, в нього з портів тільки USB.
2. Здається немає. Використовувати як пристрій для настройки антен не практично в нього вихід тільки SCART. А щось там мудрувати немає сенсу.
3. Пульт інший. Від Technosatів не підходить.
Цей тюнер в більшості орієнтований на плазму. На стіну повісив полочок немає, а так ззаду в гніздо SCART втикнув, фотоприймач вивів на перед і все майже інтегрована система.
sienya:
Мене цікавить чи стабільно працює даний тюнер з фаворитами і BISS-канали. В мене така ситуація, якщо прописати ключ на Трк-Україну, то решта BISS-канали перестають показувати.
VANOS:
--- Цитата: sienya від 08:10:35, 08 Грудня 2011 ---Мене цікавить чи стабільно працює даний тюнер з фаворитами і BISS-канали. В мене така ситуація, якщо прописати ключ на Трк-Україну, то решта BISS-канали перестають показувати.
--- End quote ---
Здається нормально працює з BISS каналами, хоча найближчим часом протестую. А фаворитами не користуюсь тож не можу сказати.
Найближчим часом можливо викладу список каналів ну все інше. Потрібно тільки знайти час щоб все зробити.
VANOS:
Викладаю свій список каналів для 4W 5E 13E. Плюс актуальні ключі. Також обидві прошивки та інструкції.
Кому потрібно надіюсь розберетеся.
Якщо виникнуть питання милості прошу :)
Для sienya
В мене ніяких проблем немає з Трк-Україна. Всі канали працюють. Спробуйте перезалити ключі. Успіхів.
Навігація
Go to full version