Приймачі DVB-S/S2 > Technosat
Microbox (Tehnobox) T-910 та небесна "шара"
nico2:
Інколи читаю наші форуми і просто в шоці від менталітету наших людей,наприклад пише молдаван про тигра у якого код шари привязуеться до заліза,можу вам зробити з одним кодом хоть сто ресів,другий пише не не можна ,на шо молдаван можна 100 % ,проходить тиждень ,другий молдаван пише на тому ж форумі а в когось працює бо в мене пропало,я просто не розумію доки буде ще бажання вкрасти вкрадене,адже це на мою думку як з паралельним телефоном ,підключив два працює,три працює ,чотири шось поганно але паше ,підключив шість звонить в укртелеком у мене телефон не працює,так ми точно будемо в Гондурасі а не в Европі.
Додано: 06:34:25, 09 Квітня 2015та ще й враховуючи фразу
--- Цитувати ---пишить научу но ....
--- End quote ---
хоче шось на тому й заробити
SERS3333:
--- Цитата: nico2 від 06:32:03, 09 Квітня 2015 ---я просто не розумію доки буде ще бажання вкрасти вкрадене
--- End quote ---
Цікаво, чи є великим гріхом красти крадене ? :)
nico2:
Добре поясню по інакшому,я купив картку за50 баксів ,роздав 30ти по 2,а на слідуючий місяць 25 собі збацали клон,наскільки вигідно мені далі платити за картку?
SERS3333:
--- Цитата: nico2 від 11:07:37, 09 Квітня 2015 ---я купив картку за50 баксів ,роздав 30ти по 2, наскільки вигідно мені далі платити за картку?
--- End quote ---
А наскільки вигідно провайдеру??? ти ж украв у нього 30*50=1500 баксів :)
nico2:
--- Цитувати ---А наскільки вигідно провайдеру??? ти ж украв у нього 30*50=1500 баксів
--- End quote ---
от так давайте Коломойського ,Ахметова та всіх маскальських олігархів пожаліемо ,вони такі бідні небораки!вони ж так тяжко крали свої мільярди в нас усіх!
Навігація
Go to full version