Технічний відділ > Практика встановлення антен.

НТВ+ в италии буде працювати?

(1/1)

Makedonec:
НТВ+ в италии буде працювати? Якщо так то який розмир тарилки потрибен.
Мисце Милан . Я дивився карти покриття 36-го там пише що Eutelsat W4, 36E, российский луч не покривае. а Eutelsat Sesat, 36E, европейский луч покривае - так пиде нтв плюс??????
Якщо ни то куда крутити тарилку щоб пошарити.
Дякую

slavon:
Буде, на антену 5м або більшу ???  :2funny: :2funny: :2funny:

А якщо серйозно, на півдні Італії можна попробувати, з україно-російськомовних каналів виловити - Амос 3 на окрему велику антену, скажімо 1.2м, Астра 4А(широкий промінь)+Eurobird 9A(фокус)+НВ13Е мультік на 0.95м, і ABS 75E на антену 1.8м.

Makedonec:
Так я це знаю. У мене стоить 1м на амос.   0.8м на сириус+хотбирд.  0.85 на експрес 53е
Але нещодавно замовив опенбокс с1 и хтивби попробувати кардшаринг.
Мене цикавить НТВ плюс а вин якщо не помиляюсь е на 36-му и на 56-му .
Якщо неможливо то хочаб виасат украина на 5-му . На на ньому можливий шаринг???????
(Милан це пивнич италии) *-I

andre33:
Славік , ти правий 100% , для Італії  -тільки Євробірд з пакетом "Платформа ХД"+Сіріус+Хотбірд
про НТВ+ можна забути ca.,

slavon:
Makedonec На Опені С1 можна шарити  в  Італії - з Астри  4А  (Сіріусу ) -  український пакет( ТРК Україна,  Футбол,  Футбол+), з НВ  -  пакети  Ц+  Полсат   (з російськими Евроспортами),  з  АБС 75Е - Пакет Радуга.  Купіть для  себе ХД приймач і поставте голову  на  9Е  -   Платформа  ХД/ДВ.   Як на мене не поганий  набірчик каналів виходить  як  на північ  Італії  ca.,

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

Go to full version