Технічний відділ > Практика встановлення антен.
НТВ+ в италии буде працювати?
(1/1)
Makedonec:
НТВ+ в италии буде працювати? Якщо так то який розмир тарилки потрибен.
Мисце Милан . Я дивився карти покриття 36-го там пише що Eutelsat W4, 36E, российский луч не покривае. а Eutelsat Sesat, 36E, европейский луч покривае - так пиде нтв плюс??????
Якщо ни то куда крутити тарилку щоб пошарити.
Дякую
slavon:
Буде, на антену 5м або більшу ??? :2funny: :2funny: :2funny:
А якщо серйозно, на півдні Італії можна попробувати, з україно-російськомовних каналів виловити - Амос 3 на окрему велику антену, скажімо 1.2м, Астра 4А(широкий промінь)+Eurobird 9A(фокус)+НВ13Е мультік на 0.95м, і ABS 75E на антену 1.8м.
Makedonec:
Так я це знаю. У мене стоить 1м на амос. 0.8м на сириус+хотбирд. 0.85 на експрес 53е
Але нещодавно замовив опенбокс с1 и хтивби попробувати кардшаринг.
Мене цикавить НТВ плюс а вин якщо не помиляюсь е на 36-му и на 56-му .
Якщо неможливо то хочаб виасат украина на 5-му . На на ньому можливий шаринг???????
(Милан це пивнич италии) *-I
andre33:
Славік , ти правий 100% , для Італії -тільки Євробірд з пакетом "Платформа ХД"+Сіріус+Хотбірд
про НТВ+ можна забути ca.,
slavon:
Makedonec На Опені С1 можна шарити в Італії - з Астри 4А (Сіріусу ) - український пакет( ТРК Україна, Футбол, Футбол+), з НВ - пакети Ц+ Полсат (з російськими Евроспортами), з АБС 75Е - Пакет Радуга. Купіть для себе ХД приймач і поставте голову на 9Е - Платформа ХД/ДВ. Як на мене не поганий набірчик каналів виходить як на північ Італії ca.,
Навігація
Go to full version