Приймачі DVB-S/S2 > F-300, X-8x0, F-500, X-5х0
Jeferson X-800 ремонт бж
(1/1)
suslic:
вкого таке траплялося нема ніякої напруги на виході поміняв Q1 певірив всі діоди і всі вроді робочі вже незнаю може трансформатор напно лишу до кращих часів :'(
arrows:
--- Цитата: suslic від 18:57:36, 09 Червня 2011 ---вкого таке траплялося нема ніякої напруги на виході поміняв Q1 певірив всі діоди і всі вроді робочі вже незнаю може трансформатор напно лишу до кращих часів :'(
--- End quote ---
Дуже прискіпливо перевіряемо первічні мережі. Навіть резистори омні (великі за розміром) та мегаомні (можуть бути и 0,25w). Ну це звісно якщо запобіжники не перегорають. Також може не запускатися через конденсатори (зменшення емності, С метр необхідно мати) та оптопари. Перевіряйте та надайте більше інформації, після чого сталося, що перевірялося, було замінено, хто лазив в до вас?
SashaTv:
--- Цитата: suslic від 18:57:36, 09 Червня 2011 ---певірив всі діоди і всі вроді робочі
--- End quote ---
типу трошки вагітна-а так небуває .Радіоелементи можуть бути робочі або ні.Яка напруга на 3-ій ніжці МС?Перевірити R3.
PS:Я рекомендував тут ознайомитись з Правила створення тем/повідомлень.Невірно оформлена тема,нема повної моделі приймача,тип БЖ.Oтже-смітник.
suslic:
SashaTv таки ви були праві що згорів R3 я його поміняв і ще поміняв R5 і знову горить R3 :'(
SashaTv:
В Відповідь #2 я механічно помилився-тобто я мав на увазі заміряти напругу на 3-ій ніжці МС/мікросхеми/ та перевірити резистор R2/схема БЖ на МС 5L0380R з Openbox X-800.Перевірте-чи схема від Openbox X-800 ідентична Jeferson X-800 .
Навігація
Go to full version