Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали
Вибір HD приймача (II квартал 2011 року)
slavon:
--- Цитувати ---думав будуть компліменти в сторону AMIKO SHD-8900 Alien.
--- End quote ---
Комліменти і "лапшу на вуха" Вам видадуть продавці цього приймачу. А у на на форумі про нього поки ніхто нічого не знає :2funny:
--- Цитувати ---Ще дивлюся в сторону Opticum 9500, 9000 і orton 9600.
--- End quote ---
Наскільки я знаю дані приймачі виробник зняв з виробництва. Замість них X402. Х403P. Але все ж таки рекомендую брати оригінальні приймачі з OS Linux на борту та хорошою софтовою підтримкою...
bad:
AMIKO SHD-8900 Alien. Непоганий рес з лінуксом на борту нічим не гірший Опенів S серії.На рахунок гілки на форумі? так рес лиш 2 тижні в продажі чого ви хочете. Моя думка дае фору любому ортонові по всіх показниках можете брати непожалкуете.
slavon:
--- Цитувати ---AMIKO SHD-8900 Alien. Непоганий рес з лінуксом на борту нічим не гірший Опенів S серії.
--- End quote ---
Посилання на ресурс з описом та завантаженням ПЗ в студію. Також не погано було б дати посилання на офіційний форум підтримки, якщо звичайно такий існує в природі... ca., *-P
bad:
Я вас як фана опенбоксів розумію, сам таким був.На рахунок опису все е тут http://gisclub.tv/
kapitoshka:
--- Цитувати ---Замість них X402. Х403P. Але все ж таки рекомендую брати оригінальні приймачі з OS Linux на борту та хорошою софтовою підтримкою...
--- End quote ---
1)А ці нові X402. Х403P вони в районі 800 грн, так?
2)Що означає з ОС Лінукс, це що він працює на операційній системі лінукс? Які переваги лінукс тюнерів над іншими? Також що означає Enigma 1 і Enigma 2?
3) Хороша софтова підтримка це і означає щоб був народний, виходили нові софти, виправлені баги та інше?
Наскільки я розумію, що тюнери AMIKO SHD-8900 Alien та ATLAS ASR5000 HD тільки недавно з'явилися на ринку і ще не мають ні офіційного форуму, ні нового ПЗ і ще не опробувані обоє. Хоча функціонал в них привабливий?
Також наскільки я зрозумів в тюнера ATLAS ASR5000 HD вшита безкоштовна шара на рік на всі пакети?
Може хто має ссилку де можна прочитати взгальному про HD тюнера, щоб орієнуватися трохи, так буде легше обирати?
Навігація
Go to full version