Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали

Вибір HD приймача (II квартал 2011 року)

<< < (10/20) > >>

nico2:
fox-taras і мені помагає, а пропонуєте повернути"поганому другу" який не вміє ремонтувати хай тоді він влітає ?

tosat:

--- Цитата: vitivan від 09:26:59, 27 Травня 2011 ---Не пожалкуй пару гривень бульше і купи Дрім 800 ціна в районі 200 дол. І будеш мати спокійне майбутнє з програмною підтримкою і чіткою роботою тюнера.

--- End quote ---

На даному етапі я б радив би купити китайозу Дрім 500HD - зараз його реально взяти за 220$ - все-таки у ньому проц сильніший., є підтримка mkv

До речі 8000HD PVR китайози теж є по ціні 550$ (оригінал вартує 999 євро) і не бачу ні одного, хто раніше бив себе в груди і казав: коли буде в 2 рази дешевший, то візьму.., я ще не юзав, але запевняли що один в один.. (гарантія норм, рік часу)..

P.S. Глобо, Ортона, чи того ж оптікума ще ні одного нормального не бачив.., вічно з ними якісь проблеми, як не зразу, то за деякий час.. - так всі ви знаєте древню лінійку 4000-6000, там основна проблема "дуються" кондюки у блоку живлення за деякий час.., новіші 4100С роблять трохи довше, але і там та сама проблема.., та ще й на додаток як мигне світло то в списку каналів одні непрацюючі крякозябри, навіть сьогодні почув від одного знайомого про 9600, мало того що два м-ця відвалив за нього 180 у.е, так він ще й глючить і зависає, що приходиться перезавантажувати, про роботу з шарою на рідному софті, я вже мовчу..  :)

sergeny:

--- Цитата: tosat від 21:44:09, 27 Травня 2011 ---, новіші 4100С роблять трохи довше, але і там та сама проблема.., та ще й на додаток як мигне світло то в списку каналів одні непрацюючі крякозябри,

--- End quote ---

На останніх прошивах немає такого...
А за тюнера то краще дріма тільки дрім (орегінал :2funny:)

bodyan:

--- Цитата: tosat від 21:44:09, 27 Травня 2011 ---
На даному етапі я б радив би купити китайозу Дрім 500HD - зараз його реально взяти за 220$ - все-таки у ньому проц сильніший., є підтримка mkv...

--- End quote ---

Якщо цінова планка піднята до 220$ то в даному випадку я б порадив тільки Kathrein UFS 912. Якісна збірка, річна гарантія, якість зображення на висоті, підтримка мультимедія, зручний пульт ДУ, нормальна робота Enigma2 - підтримку котрої ведуть дві команди AAF і PKT, + ніяких мінінгітів з сімками і т.п.

ig0r:
Ось почитав я... I виникло  у мене питання!!
А де ж ви думаэте ваш цей амико збирають? У мiстi Токiо чи шо?
Або десь у Лондонi???

ДЕ???

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version