Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали

Вибір HD приймача (II квартал 2011 року)

<< < (8/20) > >>

bad:
Ой незнаю як там по картинці той 9500, ще за китайця дріма з vitivan можу погодитися, 9500 то дрова менеб дружина з хати з такою бандурою вигнала, кліент в мене то чудо побачив зразу запитав скільки йому років? каже щось перші цифрові нагадуе :'( я зрозумів що далі про апарат  навіть немае сенсу говорити,десь валяеться той чудо бокс з можлівистю встановлення енігми :'(Е купу ресів хд зараз не розумію кому той 9500 потрібен?

bodyan:
Повторю запитання:
Стосовно якості картинки, з чим порівнювалось і як ?

nico2:

--- Цитувати --- А таку картинку на ХД каналах як видає Оптикум 9500 не видає ні один з вище згаданих тюнерів, ні оригінал ні копія.
--- End quote ---
,мені здаеться що порівнювалось якраз із оптікумом 4100,якщо людина на протязі місяця підключає до свого телевізора 25-30 ресів то вона має право писати про якість картинки,тому що напише хоча б про якісь два три тюнера,а коли вона пише про один девайс і описує всі його переваги це вже ясно купуй такий як мій -він найкращий,це мені нагадує базарний варіант,завезли ортони-самі кращі,завезли евроскаї-неперевершені,опенбокси-місця мало,спитаеш маєш стронги-та ви що це таке гімно воно завжди ламається нічого не показує,хоча мабуть ніколи того стронга в руках не тримав,і шось я не чув що в когось він вийшов з ладу, а їх якраз навіть ніде нема ,сам ставлю людям то шо їх влаштовує по ціні, х403 хто хоче хд і шару самим дешевим шляхом,атласи хто хоче дивитися хд і футбол за копійки(шара трк україна,футбол,іств-8грн місяць+куча польських,італійських та інших задаремно),дріми для тих хто хоче сидіти в неті і завжди шукати шо появилося на ці девайси бо примочок до них більше як вінди у Гейтса і експериментувати, нерозумію чого хтось з модерів повидаляв ссилки з мого повідомлення які я дав щоб почитали хоча б про тайгери і їх можливості, взагалі люди просять тюнери щоб не мати з ними ніякого гемору при налаштуванні,підключив загнав логін, пароль,порт, ІР, дез ключ,поповнив веб мані через ібокс перекинув на сайт шари і все дивишся все інше тюнер прописує автоматом це тайгер і атлас, один раз показав людині і все

vitivan:
Відлучався, порівнювалось з Тайгером, Оптикум 403 і його  клонами на процесорі АЛІ. Також gi 8120, SKYWAY NANO, дрім 800 десь нарівні, але 800 недотягує.

на діагоналі 42 телевізор SONY FULL

kapitoshka:
Звузив вибір до ATLAS ASR5000 HD і AMIKO SHD-8900 Alien. Ще буду придивлятися.  Хто знає де у Львові їх можна купити і яка ціна?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version