Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали

Вибір HD приймача (II квартал 2011 року)

<< < (4/20) > >>

xxzheka:

--- Цитата: vitivan від 09:26:59, 27 Травня 2011 ---Не пожалкуй пару гривень бульше і купи Дрім 800 ціна в районі 200 дол. І будеш мати спокійне майбутнє з програмною підтримкою і чіткою роботою тюнера.

--- End quote ---
Тільки гарантія на Китайський Дрім 6 місяців, а на Аміко - 12 місяців, на GI 8120 - 24 місяці.
Починають вилазити потім на дрімі різні нюанси.
Про 9500 Китай я зовсім мовчу, там що не ящик то полюбому за місяць-другий летить чи проц, чи флеш, чи ще щось, пульт працює просто жахливо!

vitivan:
На 9500 і  дрім 800 моделі завжди є чітка ремонтна база і реальна гарантія, а на вище згадані моделі поки що лише слова.

xxzheka:
У GI є офіційне представництво на україні які ДІЙСНО дають 2 роки гарантії та виконують її.
galaxy innovations вже помоєму 1,5 чи 2 роки на нашому Українському ринку, і проблем з ремонтами я ще не зустрічав.

bad:
Якщо пішла така петрушка то 200$ за китайця 800 я б більше в житті не дав, якщо е бажання купити серйозний апарат
раджу подивитися в сторону   Gi S8180 він же  Vu+ Solo. Ціна його на данний час в районі 280 даларів, китаець 800 це гроші на вітер в порівнянні з цим девайсом.У  Vu+ Solo е повна енігма купу прибамбасів все працюе моя оцінка 5 балів.На рахунок гарантії  xxzheka правий замовив знайомому Vu Duo прийшов з невеликим заводським дефектом несуттево але за такі гроші рес мае бути ідеально зібраним поміняли без всякої волокіти!

nico2:

--- Цитувати ---Рекомендую ATLAS ASR5000 HD 
хочеться же би народний був апарат. цей не народний, навіть гілки на форумі по ньому не надибав.
--- End quote ---
Якби хотів надибати то надибав би
http://sat-ukraine.info/index.php?topic=8820.0
....

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version