Приймачі DVB-S2 (sh4) > Плагіни

Пакет Ему

<< < (3/3)

cgr:
.....а хтось зтикався з таким- в ему mcas заходжу бачу ключі бісс , а редагувати їх не можу. Раніше все йшло, що трапилося не знаю. Прошивка 45а. Що це може бути? an24

evgbut:
мкас для тріко від 16.03.13

westsat:
MCas від (munche)
Версія 1.0.21 з ємулятором  пакета UPC Direct со спутника Thor 2/3 
Працює паралельно з Вікард.З мжкамд непробував.
Після установки видаліть  файл keydata.bin
Протестував -працює ок.

sasha1968:

--- Цитата: slavon від 09:30:50, 03 Серпня 2011 ---
--- Цитувати ---Що краще oscamd чи mgcamd?
--- End quote ---
Як кажуть у нас: "на смак і колір товаришів немає" - кожен користується тим в чому розібрався і до чого звик. Як на мене, якщо Ви не користуєтеся офіційним картами провайдерів (+++, 3локолор, Радуга і тд.тп.), а тільки ЕМУ і "цьоця Шура" то краще mgcamd  ca.,

--- End quote ---

OSCAM-для роботи з ЕВОМОДЕМАМИ(всі протоколи ,але користую нульовий або шостий) без MGCAMDа , MGCAMD-для LAN , MCAS-MICROBOX (TWIN~PROTOCOL) та офіційні або піратки типу БЕЛКА,ЗЕЛЕНКА ,  WICARDD-EMU на ТРИКОЛОР.
На ENIGMA~2 все так само.Зараз взагалі дивлюся виключно в режимі E~2.Якість краща набагато ніж на SPARK.
Жду поки пришлють з Німеччини GM_Vu~ULТIMO виробництва саме  GOLDEN~MEDIA а не GI (GALAXY INNOVATION) російського виробництва.В різниці марки впевнений завдяки порівнянню GM~SPARK-RELOADED та GI~8120.
Буде ULТIMO - повністю перелізу на Е2.Хоча зазначу що і SPARK штука доволі зручна для пересічного користувача.

bodyan:
Збірка актуальних емуляторів для даних приймачів Amiko Alien, GI S8120, GI S8120 Lite, ...
Емулятори:
* MgCamd 1.35a - народний ему, з робочими ключами
* Wicardd 1.18 - популярний ему, перевагою якого на думку користувачів простота у налаштуванні CS (Трик Ау)
* OsCam-Ymod 18-t56 - мод (Автор: yuriks)  додані усі актуальні бісс ключі на укр і рос. телеканали (Трик Ау)
* MCAS 1.0.34 - додаток використовується для роботи з картками без усіляких налаштувань . Додані необхідні бісс ключі . (Трик Ау)

Спосіб встановлення:
1. Розархівувати плагін на флешку - папка plugin в корені флешки.
2. Вставити флешку в приймач, після сканування флешки приймач запропонує оновити плагіни - погодитись на оновлення.
3. Перейти в Меню -> Плагіни активувати даний емулятор ставши на нього і натиснувши кнопку ОК.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version