Приймачі DVB-S2 (sh4) > Openbox HD S4 / S5 / S6 / S7 / S8 / S9

Openbox HD S4 !!!!

<< < (3/6) > >>

vitivan:
На задній панелі цього тюнера напис Made in China. Форумчан вже не дратує? 

Android-80:

--- Цитата: vitivan від 15:50:15, 23 Червня 2011 ---На задній панелі цього тюнера напис Made in China. Форумчан вже не дратує?

--- End quote ---
Мене, наприклад, не дивує напис Made in China. Просто "китай" є різний. :2funny: Були 500-ті китайці(дріми), що продав 3-4 роки назад і всі працюють бездоганно і по сьогодні, а ті, що роблять зараз, то повне "гавно" :'( Остання партія минулорічна, яка реалізовувалась через "Тернопіль", то взагалі "жесть" >:( З десяти тюнерків, вісім лягло напротязі трьох-шести місяців-флешки, живлення,оперативки і т.д. Про яку гарантію могла йти мова? А от взяти того ж опена s1, так гарантія офіційна-1рік і тебе вже не цікавить нічого так само, як і з GI і strong. А що з тими дрімами китайськими? 3 чи 6 місяців гарантії на словах і відповідальність, яка забувається на протязі місяця? Гарантія-це клаптик паперу з обов"язками сторін і мокрою печаткою і мінімум рік гарантійних забов"язань виробника і реалізатора товару! А папірчик з печаткою можна віднести в захист з прав споживачів :2funny: Думаю, що далі все ясно...

vitivan:
Друже, коли б у тебе з 10 лягло 8,  ти  задрав би того з Тернополя зразу хто тобі продав, може ти сам їх ремонтував?  :2funny:

Android-80:

--- Цитата: vitivan від 19:13:26, 23 Червня 2011 ---Друже, коли б у тебе з 10 лягло 8,  ти  задрав би того з Тернополя зразу хто тобі продав, може ти сам їх ремонтував?  :2funny:

--- End quote ---
А чому такий сарказм??? В того,що брав товар мене попередив, що без гарантії, но я не міг уявити, що та партія дрімів таке "лайно" :2funny: Ото зараз би поржали, якби я написав в кого я брав і хто завіз то "лайно" з китаю)))))
Щодо ремонту дрімів... А 500-ті хіба проблема підняти? Там щось особливе є в залізі? :2funny: 4 глючило і кожного тижня вмирали на заставці, приходилось нахаляву прошивати заново, поки флешки не передали. В двох здохло живлення(мікрухи DC-DC), одну витягнув з металолому,а одна приїхала з флешками. В двох інших проблема була по сигналу. Один зробив, а інший розібрав на запчастини, а клієнту дав інший апарат з доплатою(не дрім) :-Р Поки всі роблять без проблем, правда в половини вже БЖ не рідні, а трансформаторні 12V/2A.

SashaTv:

--- Цитата: april від 13:28:47, 23 Червня 2011 ---...для чого воно коли в ресі всього один тюнер...

--- End quote ---
Це з яких пір функція PIP стала основною в приймачах?В  специфікації є інші/ основні/ показники.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version