Технічний відділ > Питання, пов'язані з ремонтом.

FERGUSON FX6600CR перемикає канали

<< < (2/3) > >>

zloj vitos:
Ви ж вроді писали що відкидали клаву.Якщо клава локальна то щоб не мучатись і не шукати яка кнопка підмика,товсі міняють...І на пульт реагувати в такому разі не буде,якщо проблема з нею.Вчора тільки робив телевізор з такою ж лабудою,висвічувалось меню регулювання яскравості і т.і. Спробуйте випаяти відповідну кнопку (+ канали)

SashaTv:
Був в ремонті з подібним дефектом.Лишень непамятаю чи канали самовільно перемикались,чи меню на екрані.Діагноз-проц.Подібна історія розглядалась тут-але нема завершення ремонту.

zloj vitos:
В мене є такий же рес(маю на увазі з таки же варіантом несправності,перероблений в Глобо Пауксіс) бува теж таке робить(ганя вперед канали) но там клаву я залишив як була(вона не працює).Включив зараз його  і працює зараза нормально,так що думаю проблема дась в локальній клаві у вас.

sasha19722201:
Так з відключеною клавою теж перемикає канали,а при нажатій кнопці Power при каналі на повний екран стоїть і не переключається а як тільки зайдеш в меню або на список каналів  знову жене або по списку або по пунктам меню.
На рахунок замкнутих кнопок я теж не раз зустпічався як в телевізорах так і в двд тому і одразу відмикав  передню панель щоб не залишалось сумнівів!!!

zloj vitos:
Тоді скоріше всього SashaTv правий що процесор винен....

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version