Приймачі DVB-S/S2 > Інші приймачі з Ему

IT-Gate TGS 210

(1/4) > >>

slavon:
Принесли таке чудо  корейської (чи то пак китайської) техніки, щось то подобі Дрібокса 500С - IT-Gate TGS 210 

--- Цитувати ---Основные характеристики
 -Полная поддержка стандарта MPEG-2 & DVB
 - Программное обеспечение Linux с открытым кодом (Standard Linux API)
 - Поддержка Linux приложений
 - 252MHz IBM PowerPC процессор (350MIPS)
 - 72MB(64MB + 8MB) RAM
 - 10/100M Full Duplex Ethernet интерфейс
 - 1 Smart Card слот
 - S/PDIF Interface; Optical Type
 - Sharp тюнер (1 ~ 45Msps)
 - Обновление ПО : через порт (RS232C),
   через Ethernet(Internet)
 - Неограниченное количество TV/Radio каналов
 - Очень быстрое переключение каналов, менее  секунды
 - Поддержка LNB переключателей ( протокол DiSEqC 1.0, 1.1 & 1.2)
 - Автоматический поиск каналов
 - Электронный программный гид (EPG)
 - OSD, VBI телетекст  и субтитры
 - Формат видеоизображения (4:3, 16:9, Letter Box)
 - Поддержка нескольких языков в меню (русское меню)
 - Программируемый таймер
 - Родительский контроль
 - Video выход: CVBS, S-Video, Component выход
--- End quote ---
При тестуванні виявилося наступне - в приймачу відшивалась (глючила) мережа. Зайшов на його офіційний форум пітримки, накачав кучу програм, інструкцій, скачав останнє ПЗ і прошив. І тут "на тобі "фашист" отримуй гранату" - для того щоб активувани ЕМУ та інші плагіни в офіційному ПЗ, для офіційного приймачу потрібно активувати ліцензію. Ліцензія авктивуться автоматом через нет. З мого ІР активувати її не вдалося, хоча приймач в нет випустив чере ПК і пінг проходить. Пробував через офіційний форум підтримки - вислали тестову ліцензію на 2 тижні - всім зрозуміло що толку мені з неї "як з бика молока" . Інформації по приймачу дуже мало, знайшов, окрім офіційного форуму, троха інфи на одному з українських САТ ТВ форумів та на одному з буржуйських - інфа на англійський мові. З читання на форумах отримав інфу що в Україну дані приймачі ввозила "славнозвісна", вже спочивша в Бозі, львівська фірма Куді  :2funny:
Враховуючи все вище сказане прошу допомоги  an24:
1. Може хтось юзав приймачі даного виробника ???
2. Може хтось знає якесь альтернативне ПЗ з ЕМУ для даних приймачів ???
3. Я тут трохи по-гугливив знайшов на одному з форумів New ZEOS & EDG-Nemesis 5.0 for ITGATE TGS210 . Цей архів без будь-яких описів та пояснень містить 1 файл TGS210_update.img, розмір файлу 8 392 768 Байт. Чи варто лити цей імідж ???

P.S. Наперед всім дякую за допомогу  ca.,

bodyan:
Судячи з описаного ви залили імідж від satdream котрий вимагає активації. Все ж таки радив би спробувати завантажити імідж від EDG-Nemesis 5.0 .

slavon:
Дякую за підсказку  An14. Цю прогу і імідж що Ви виклали я вже скачав з інших місць.
Зараз попробую залити.

slavon:
Дукую  An14 bodyan !!! Запхав я той імідж в приймач через СОМ порт - приймач нормально прошився. Канали скануються. Є підтримка всіх  протоколів дісік (1.0, 1.1 і тд.). Серед недоліків відсутність українізації (русифікації) меню приймачу.
Тепер був би дуже вдячний як мені розказали де взяти і як запхати в нього ЕМУ, наприклад MgCAMD 1.35 ??? Чи підейде  Mgcamd виложений тут скажімо від Дріма 500С ???

bodyan:
Спробуй встановити цей mgcamd v 1.35

Стосовно локалі - спробуй закинути дану локаль в каталог var\share\locale\ - перезавантаж енігму і вибери тур. мову :)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version