Приймачі DVB-S/S2 > Питання пов'язані з ремонтом

4100С при підключенні антени висне.

<< < (3/4) > >>

grek:

--- Цитата: gotsanyuk від 19:53:58, 18 Квітня 2011 ---@grek - хочу почути від вас чітку відповідь.. Ви кабель, дісек, головку.. міняли? До сусіда ходили? підключали? Там працює нормально?

--- End quote ---
   У мене стоять твіни. Отже різні дисеки( знаю що деякі ресивери не дружать з усіма підряд дисеками). Стоїть два різних ресивери Скайгет та вінквест які працюють без проблем на цих головках, дисеках та кабелі. Не провірив лише одне, 75 градус лише на ньому рес працює, хоч інколи трішки підриває сигнал. Ще одне. При старті на табло висвітюеться вісімка. На других ресиверах такого наче не помічав, а може не звертав на це уваги.

arrows:
Ще і ще раз!!! ЄЛЕКТРОЛІТИ В БЖ. На їх нетреба дивитися, а міняти. Прибора для перевірки ж у Вас НЕМА?

grek:
Ви читали що написано в першому пості. БЖ мінялося із робочого. Із цього ресивера підставляв на другий, все працює. Проблему в БЖ виключаю. Кабеля, ефки, головки все робоче, перевірене десять раз.

ivashko:
непевно, всетаки, треба міняти ОЗУ

grek:

--- Цитата: ivashko від 07:28:36, 20 Квітня 2011 ---непевно, всетаки, треба міняти ОЗУ
[/quot
 Буду шукати озу.
--- End quote ---

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version