Приймачі DVB-S2 (sh4) > Openbox HD S4 / S5 / S6 / S7 / S8 / S9

Openbox® S6 HD PVR

<< < (2/6) > >>

Android-80:
Отже, все ж таки виходить, що Openbox S6 випускають корейці(Fortis) і він є близнюком SKYWAY NANO.
 Ось кишки Openbox S6:

А так, в середині, виглядає SKYWAY NANO:  :2funny:

--- Цитата: bodyan від 16:40:04, 09 Квітня 2011 ---Skyway Nano (російський аналог Openbox® S6 ) - 235 $ (проц. STi 7110, пам'ять: 32 Мб, наявність картоприймача)

Думаю ціна за даний приймач не повинна перевищувати 240 $.

--- End quote ---
Пряме попадання. O0 :2funny:

bodyan:
Ще один момент... Яким би не було рідне ПЗ, а альтернативи таки хочеться, власне мова йде про усім нам любиму Енігму2 . Якщо з UFS912 повний порядок, а у GI S8120 є вже певні напрацювання, то у фортісівців повне затишшя.

Команда AAF підтримує торгову марку Atevio моделі 7500/7000/700 HD PVR, це моделі Openbox S9/S8/S5 HD PVR відповідно. Так от аналога даної моделі на сайті Atevio немає, звідси виникає запитання чи отримають користувачі можливість користуватись альт. ПЗ.

Звернув увагу що djcrash з PKTeam дві неділі тому отримав два приймачі від Octagon моделі 1028 і 1008 , проте чомусь не 1008se+.

Android-80:
Богдан, зараз у виробників трохи політика повинна змінитись. Це пов"язано з економічною точкою зору, адже з"явилось немало гравців на цьому ринку. Згадаймо лишень galaxy innovations... Про її соло і дуо, на заміну яким скоро вийдуть уно і ультімо на новому бродкомі 7413 з підтримкою 3D. В чому прикол? А в тому, що ціна залишиться на рівні соло і дуо, а "залізо" буде на голову вище. Тут вже всім керують прогрес і нові розробки, і як висновок маємо, аналогічно, як з компом. :'( Сьогодні купив ноут з процом і3 за 700 баксів, а через пару днів з"явився за тіж бабки аналогічний ноут з процом і5... >:(

У Фортіса продукція орієнтована на західну і центральну європу, а на косяки в софті для нас(східна європа)-кирилиця, дрібні баги і т.д.,то на це вони дуже туго реагують... Нормальна політика буде, а точніше правильною, буде тоді, коли виробники даватимуть "ісходніки" і сирці, що за собою потягне економічний розвиток компанії. ПЗ поправлятимуть "знаючі" люди... :2funny:
На скільки мені відомо, то Фулан дав все необхідне "знаючим" людям і ті в свою чергу по трохи справляються.

Зі.Щоб цей пост не був флудом, то напишу трохи по S6 :2funny: ПЗ забезпечення для даного приймача пишуть корейці, як і для всієї серії S (S5/S6/S7/S8/S9). А тому на наші проблеми, пов"язаны з ПЗ, корейці туго реагують. Як вийняток S1, до нього все пишуть SS власноруч.

carder:
Вікторе я не здивуюсь якщо через пів року, ПЗ буде писати до S1 пан Колосок та Макароф, які зараз подовжують життя 800 лінійці. А не компанія зад-ситем  :2funny: :2funny: :2funny: *-I ca., O0

bad:
Незнаю як хто для мен тм.OPENBOX померла напевно назавжди я в їхніх останніх моделях нічого толкового не бачу все криве, там софт поганий там картинка л-но а бабло нормальне коштують. краще з іншими ресами зв,язуватися той ж Galaxy Innovation хочаб ціна якість відповідае.А Опени перед початком випуску реклама ого а коли береш в руки то нічого там доброго немае потім розуміеш що той апарат на 80-100$ дешевше мае коштувати. Я памятаю як S5 розкручували  типу дрім 800 йому не конкурент, а коли в продаж пішли S5 то всім стало зрозуміло що до дріма як до Вегасу пішки. Аби з цею лінійкою те саме не вийшло.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version