Головна категорія > DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення

Україна офіційно обрала стандарт мовлення

<< < (5/17) > >>

fox-taras:
  І що тепер це все викинути на смітник, тому що якомусь вумнікові в Україні захотілось впроваджувати DVB-T2 ???
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Так умніку або чийомусь синку.Бо це спланована акція,за рахунок державних коштів на  телевишках була проведена велика робота по встановленню відповідного обладнання,яке пройшло тестування і заморозили.Бохтось наложив свою волосату руку і напевно вже приватизували і тепер які захочуть такі завезуть тюнера і щей на тому зароблять.                                                                                                                                                                                                                   

nico2:
Я не дивуюсь нічому в цій країні, мудаки втирали нам що бензин має бути дорожче бо евростандарт а цей стандарт на морозі почав замерзати ,гречка має бути дорожча бо неврожай виявилося японці готові всю викупити бо якісна і більше дають,а бидло зіжре і китайську, мука має бути дорожча ,щоб продати американцям, віасат мав бути національним провайдером, мудаки приклали руки продають гівно за золото, в Чехії тюнер ДВБТ з підключенням коштує 20 евро ,впевнений нам будуть втирати за 150, скільки можна знущатися над тим народом я не знаю ,підніміть уже того Бандеру бо візьму коктейль молотова піду заправки підривати дістало вже все.

andre33:
краще Піночета , той за 3 тижні навів порядок у своїй країні .

SashaTv:
Перевага DVB-T2 над DVB-T/радіус передачі.кількість каналів,інше/:

WHP01_3_DVB-T2_Planning.pdf

fox-taras:
Пишуть хлопці в приват що тюнера можна буде купити де захочеш,але чи ті волосаті руки непридумають якогось декодера і що тоді ,тільки в них треба буде купляти.В нас можна все чекати.Згадайте полоски на машини які треба було обов'язково купляти і клеїти на машини,хоча машини з заводу йши облаштовані всім необхідним.Комусь хотілося заробити пару мільйонів і він їх заробив.
А тут все в приватних руках що хочу те і роблю,при цьому бардаку і при цій владі все можливо.
.http://digital-tv.com.ua/news-digital-tv/andrei-shumilov-zeonbud-mobilsziki-poprosyat-vlast-ne-prodlevat-licenzii-na-analogovoe-tv.html
рос.мовою (Поле чудес в стране дураков)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version