Enigma / Enigma 2 > Dreambox

DreamBox 800 - не працює шарінг...

(1/3) > >>

bumer1978:
Привіт всім.В мене є проблема з дрімом китай сама по собі перестала працювати шара,думав що сервер накрився поставив другий рес ортон HD 9600 шара працює .Перестановив енігму ,налаштував  сетеву карту, прописав настройки шари все без змін не хоче робити.Можливо хтось зустрічався з такою проблемою?  an24

arrows:

--- Цитата: bumer1978 від 12:39:54, 20 Березня 2011 ---Можливо хтось зустрічався з такою проблемою?  an24

--- End quote ---
Прошивка, COM порт або LAN приймача, кабель, проблеми на материнці приймача або в блоці живлення. Достатньо?

bumer1978:
Блолок живлення міняв.Грішив на сетевуху але компютер звязується з приймачом без проблем .Що за глюк з тим кітаєм >:(

vitivan:
Це не "глюк з тим кітаєм",  а  правильно налаштуй кофігураційні файли, якщо впевнений в роботі мережевої.

bumer1978:

--- Цитата: vitivan від 13:32:59, 20 Березня 2011 ---Це не "глюк з тим кітаєм",  а  правельно налаштуй кофігураційні файли, якщо впевнений в роботі мережевої.

--- End quote ---
Я не такий великий спец але тоталом я звязуюся  з дримом і обмін файлами між дрімом і компом роблю . Давненько зробив копію кофігураційних файлів щоб легко востановлювати дані. Прошивка Gemini-5.0-dm800-ZelDol-SSL-70.Може поміняти прошивку ?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version