Enigma / Enigma 2 > Dreambox SD
Китайський DM500S: після перезавантаження пропадає лан
vic:
Чесно вам скажу...я тривалий час дивюсь на різні тюнери і їх розвиток і не можу нині ось так щиро і відверто вам щось сказати конкретно..
По-перше нема нічого ідеального..все щось глючить і ломається..
По-друге..ну тут бажано знайти компроміс між вашими бажаннями і можливостями..важко,повірте ..сам в тупіку..що краще і як..
По-третє..ви повинні самі вирішити,що вам до вподоби,далі освоїти методи користування цим агрегатом,потім на чомусь конкретному зупинитись.я зупинився на дрімбокс7000..далі не бачу розвитку теми..підробки,поддєлки,сурогат...чекаєм...може щось появиться нове на ринку саттб...звичайно,що воно буде і дороге і сире і недосконале..але так розвивається ця тема нажаль...
kovall:
я не правильно виразився i ви не правильно мене поняли я за iмiдж балакав
vic:
Я особисто користуюсь рудрімом(хакнутим)-як конкретно встановити і користуватись описав на форумі..геміні просто не переварюю..добавлю,що всі іміджі на основі 1.09 ядра досить глючні,виснуть часто при відсутності сигналу,вимагають до себе дуже делікатного ставлення-це повинно бути і все якісне,починаючи від кабеля...і т.д.(бажано не базарне купувати а фірмове),ну і звичайно прилаштуватись особисто до примх апарату..тобто,не хотіти більшого ніж є фактично..
igra:
уже два дрима 500 с етим диагнозом. Кто решил ету проблему
SergeyEM:
Можливо потрібно змінити МАС адрес.
Навігація
Go to full version