Технічний відділ > Питання, пов'язані з ремонтом.

D500s китаєць-не стартує

(1/2) > >>

toliktv:
При вкл. тюнера ТВ переходить в режим AV, на тюнері горить зелена лампочка,- на пульт  й на кнопку "standby" не реагує.
Іміджі через ком-порт лиється, флешка стирається перед цим, все  робиться як й треба, дочікуюсь повідомлення про вдалу заливку іміджа,-відєднуюсь,-рестарт-  але  картина не міняється- "те саме" :(
Вскрив,  провірив  напруги +12;5;3,3; в нормі, пульсацій немає (провірено осцилографом).
Далі  куди рухатись  не знаю, прошу в колег допомоги. Можливо хтось вже  мав таку неполадку.
 an24

SERS3333:
Пробуй під"єднатися до флешки через джитаг інтерфейс

tosat:

--- Цитата: toliktv від 14:05:13, 11 Березня 2011 ---
Іміджі через ком-порт лиється, флешка стирається перед цим, все  робиться як й треба, дочікуюсь повідомлення про вдалу заливку іміджа,

--- End quote ---

Коли іміджі через ком-порт лиються, джитаг інтерфейса не потрібно..

toliktv:

--- Цитувати ---Коли іміджі через ком-порт лиються, джитаг інтерфейса не потрібно..
--- End quote ---
Так от й я теж дійшов до такого висновку, перечитавши форумів... В багатьох випадках джетаг  актуальний при не дії компорту.
Але опит в мене по ремонту цих тюнерів малий, тому й звернувся по пораду.  На сьогодні я ще пару раз попробував заливати Єрейс імідж, а потім  знову працюючий,  але результат нен змінився. Чомусь відчуття що це залізо.
Але можливість продовжити ремонт буде аж з неділі, тоді продовжимо , а зараз поки що збираємо інформацію. Все ж таки я попробую Джетаг, а далі вже по результату...

SashaTv:
Після включення- процесор робить ініціалізацію периферії/мережева МС,вхідний блочок і тд/.Подивитись чи по квадратній шині проходить обмін.Добре б було про несправність написати ще передісторію.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version