Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Супутникове на 16 точок і більше?
VANOS:
Виникла проблема потрібно забезпечити об'єкт супутниковим приблизно на 16 точок. Раніше були варіанти на 8, вирішувалося покупкою головок на 8 виходів. Знаю є головки і на 16 виходів. Але можливо хтось підкаже інше рішення, а то якщо вилетить така головка ціна вийде солідна. Прийом потрібен стандартний з трьох супутників.
16 точок це не межа, так що ця інформація потрібна і на майбутнє. Ціна обладнання теж має значення.
1607-4
gotsanyuk:
Покласти ще одну антену *-A А потім ще одну :2funny:
slavon:
--- Цитувати ---Але можливо хтось підкаже інше рішення, а то якщо вилетить така головка ціна вийде солідна. Прийом потрібен стандартний з трьох супутників.
16 точок це не межа, так що ця інформація потрібна і на майбутнє. Ціна обладнання теж має значення.
--- End quote ---
Це вирішується з допомогою обладнання яке має назву - мультисвіч. Але його використання вносить свої корективи та незручності та коштують вони також не дешево.
VANOS:
--- Цитата: gotsanyuk від 18:39:40, 06 Березня 2011 ---Покласти ще одну антену *-A А потім ще одну :2funny:
--- End quote ---
Дякую *oohaa* можливий варіант, колись таке робив на 8 точок дві антені з головками на 4 виходи.
Але тут не піде, місце під установку тільки однієї антени.
VANOS:
--- Цитата: slavon від 18:50:20, 06 Березня 2011 --- Це вирішується з допомогою обладнання яке має назву - мультисвіч. Але його використання вносить свої корективи та незручності
--- End quote ---
От ці корективи та незручності мене цікавлять. Бачив мультисвічі "TERRA" . Буду прораховувати. От про недоліки хотілося б побільше інформації.
Навігація
Go to full version