Приймачі DVB-S/S2 > X80, X90
Обговорення приймача Opticum X80 HDMI
NAZAR:
Подивився я його.Блін,кошмар якийсь!!!Тре каструвати того дебіла що робив його,щоб не плодив подібних вузькоглазих дебілів.Ремонтопригодність-гірше не придумаєш.Мало того що БЖ на одній платі з материнкою,так ще й напхали кучу безкорпусних деталей.На ньому тільки зір садити.На морді відсутній дісплей з номером каналу-тільки світлодіод.Флешку тикати в задницю,що зовсім не удобно.Якщо тюнер з ХДМІ,обо + флеш-нема роз"ємів РСА,так що тре купляти дорожчий скарт або ХДМІ.Проц той же-АЛІ3329С.Так що якої вони будуть якості в різних партіях-питання.Змінено ВЧ блок-розвели на материнці.Інтерфейс з виду краще ніж в ортона4100,але...У режимі списку каналів-кнопки вправо-вліво вмикають один супутник,а для нашого народу це мінус і дуже великий.По півчаса тратиш на пояснення,Вкладаю спрощену інструкцію,а воно дебільне ще через півчаса звонить з претензією- чого в мене пощезло більшьсть каналів зі списку.Ще й блін додумались в режимі списку каналів активувати кольорові кнопки...Половина клієнтів коли тримає пульт-мозок вимкнено-беньки вилупе на єкран і тиче,тиче.Зато потім скільки гонору...Доречі нормальні клієнти таке майже не замовляють-або щось путніше або ХД і не ортон403.А з такими що нам найдешевше і щоб все було-один гемор Коротше-я злий >:( >:( >:(
Vetal999:
Зате ціна в Х80 на три бакси менша ніж 4100С, так, що прийдеться ставити невибагливим клієнтам, да і картрідер під майбутне Хтра-тв...
NAZAR:
--- Цитата: Vetal999 від 09:38:24, 22 Серпня 2011 ---Зате ціна в Х80 на три бакси менша ніж 4100С, так, що прийдеться ставити невибагливим клієнтам, да і картрідер під майбутне Хтра-тв...
--- End quote ---
Чи дешевше чи ні-це ве-е-елике питання,дивлячись де брати.А от те що після установки треба ще й обслуговувати-це факт.А як буде дрючити той спрощений БЖ це ми ще побачимо.
Щукар:
Як з моєї точки зору недобре те,що горе прошивальники будуть плутати прошивки,заганяти в приймач HDMI PWR софт,що для HDMI без PWR, а потім будуть нести назад продавцю той приймач...
Я сам таке зробив спочатку не розібравшись,а ще можуть спеціально або по незнанню перейменовувати дамп і викладати його в інтернет...
Читав,що народ вже так повбивав приймачі - написано,що прошивка для одного типу приймача, а насправді для іншого...
Якщо б якусь прогу для відновлення через ком порт, а не через джітаг зробили б,тоді було б простіше.
bodyan:
Необхідно бути уважним і звісно ж завантажувати ПЗ тільки з перевірених джерел.
Навігація
Go to full version