Приймачі DVB-S/S2 > 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Немає сигналу на траспондері 12130 з Сіріуса

<< < (2/4) > >>

Ігор Горбусь:
Перепрошити тюнер пробував ? На заводські скидав ?
Можливо якийсь глюк в самій прошивці виліз !!!

Vitaliy167:
Поміняйте вашу головку і все може стати на свої місця.Головка з часом може заглючити або вертикальна або горизонтальна поляризація.Тупо частоту ріже і все крапка.В мене така проблемка була. 1607-4 це може бути так. An14

VIK-m:

--- Цитата: Vitaliy167 від 18:03:04, 10 Березня 2011 ---Поміняйте вашу головку і все може стати на свої місця.Головка з часом може заглючити або вертикальна або горизонтальна поляризація.Тупо частоту ріже і все крапка.В мене така проблемка була. 1607-4 це може бути так. An14

--- End quote ---
підтримую на всі 100%.
 mvtlm, було ще питання до Вас про інші тансподери з вертикальною поляризацією, Ви на це звернули увагу?

Vitaliy167:
Я такі питання вирішую дуже легко.Тому щьо я профі по цьому всьому щьо зв'язано з Антенами та тощьо...Я цим займаюся вже з 1997 року.Кому якесь питання можу допомогти.Писати ПРЯМО в ЛІЧКУ.Тільки не ГЛУПІ ПИТАННЯ ca., O0 An14

nico2:
не розумію які головки якщо вам людина пише що на опені все ок,а ще втираєте що ви професіонали, така фігня вискакує коли на ортоні в блоці живлення електроліти сохнуть ,особливо один такий є на 47мкф

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version