Приймачі DVB-S/S2 > Opticum HD X402, X403p, X4, X7
Запоров Opticum HD X403p
loza77:
Тримайте
cgr:
Дайте, будь ласка прошивку, яку заливати цією прогою. Щось пробую свої-не йде! Дякую! *-I
vadek:
--- Цитата: cgr від 17:30:10, 29 Грудня 2015 ---Дайте, будь ласка прошивку, яку заливати цією прогою. Щось пробую свої-не йде! Дякую! *-I
--- End quote ---
цікаво чи знайшов прошивку яка пішла у твій 403 , бо у мене ні одна в цей 403хд не лізе , в мене після заливки із флешки прошивки процес зупинився на 50% і стояв як укопаний декілька годин поки я його не вирубив ,і зараз тільки горить годинник , пробував міняти блоки живлення із інваліда на робочий, б/ж із інваліда працює на робочому тюнері як новий і навпаки із робочого переставити в інваліда то ніякої реакції а тільки часи .
vasjabr:
Я ніяк не можу второпати, яке відношення має БЖ до кривих рук???
Ви запороли апарат "лівим" ПЗ і від цього потрібно "барабанити"...
Але спочатку поміняйте одну руку на праву... ca.,
vadek:
--- Цитата: vasjabr від 15:15:37, 11 Жовтня 2017 ---Я ніяк не можу второпати, яке відношення має БЖ до кривих рук???
Ви запороли апарат "лівим" ПЗ і від цього потрібно "барабанити"...
Але спочатку поміняйте одну руку на праву... ca.,
--- End quote ---
я вибачаюсь, а чому ПЗ ліве якщо воно без питань працює у такому же 403 , :'( . Який софт не беру для 403 хд то пише "сінхронізінг СТБ с ... " і під цим "пліз ресет таргет !" чекаю на реакцію і нічого , після винімаю шнур із сєті то пише "Доне" а внизу "сет стб меморі еррор" і нище "клік бек" . Шнур у повному порядку бо інший 403 грузиться без проблем, тільки я в робочий вже тюнер софт лив програмою Глобо Алі 3602 (1.1.07),а цей що із нулями не реагує ні на яку програму по загрузці
Навігація
Go to full version