Автор Тема: Запоров Opticum HD X403p  (Прочитано 6453 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2889
  • Рейтинг: +2855/-2
Запоров Opticum HD X403p
« : 06:55:54, 19 Лютий 2011 »
При заливці ключів запоров Opticum HD X403p . При вмиканні в мережу 220 вольт на дисплеї нулі і мигає цятока ,
( іде похвилинний відлік часу , 0001 , 0002 , і.т.д ... ) . З пульта та передньої панелі не запускається ,
на прошивку через ком порт не реагує !!!
« Останнє редагування: 07:01:55, 19 Лютий 2011 від Ігор Горбусь »
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3520
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Запоров Opticum HD X403p
« Відповідь #1 : 07:13:16, 19 Лютий 2011 »
По-моєму, треба залити справний бут-блок, ІМХО.
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2889
  • Рейтинг: +2855/-2
Запоров Opticum HD X403p
« Відповідь #2 : 07:19:58, 19 Лютий 2011 »
По-моєму, треба залити справний бут-блок, ІМХО.

А як залити коли на прошивку через RS232 не реагує ?
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 1091
  • Рейтинг: +1571/-0
Запоров Opticum HD X403p
« Відповідь #3 : 07:59:02, 19 Лютий 2011 »
Спробувати цим завантажувачем:
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2889
  • Рейтинг: +2855/-2
Запоров Opticum HD X403p
« Відповідь #4 : 08:25:08, 19 Лютий 2011 »
Не реагує на дану програму , і на іші теж ,
відразу на дисплеї висвічуються нулі .
Загрузчик напевно злетів !!!
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 1091
  • Рейтинг: +1571/-0
Запоров Opticum HD X403p
« Відповідь #5 : 09:30:52, 19 Лютий 2011 »
Знайшов на сусідньому форумі щодо проблеми:
Цитувати
У меня такое было с 0000 на дисплее - сгорела сетевая карта, нужно менять, или если ее просто вытащить то тюнер будет работать.
Произошел банальный перегрев чипа на карте. Пайка фиговая. Или хз.
Пости з   #111-  #116.
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2889
  • Рейтинг: +2855/-2
Запоров Opticum HD X403p
« Відповідь #6 : 10:45:46, 19 Лютий 2011 »
Не думаю , я ж до мережевої карти нічого не підключав ,
але перевірю ! Потім відпишу !!! 
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2889
  • Рейтинг: +2855/-2
Запоров Opticum HD X403p
« Відповідь #7 : 22:30:54, 19 Лютий 2011 »
Відновив все таки тюнера , мережеву карту витягував , вона тут ні до чого ,
Прийшлось трішки поритися в пошуковці та почитати форумів , але результат
на лице ! Допомогла програма STBERomUpgrade-RS232_4000 , яку викладаю
нище . Як відновлював не пишу , бо сам добре не памятаю , пробував різне .
Пробуйте методом научного втику !!!
« Останнє редагування: 05:55:09, 24 Жовтень 2012 від Ігор Горбусь »
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3520
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Запоров Opticum HD X403p
« Відповідь #8 : 07:07:13, 20 Лютий 2011 »
Як відновлював не пишу , бо сам добре не памятаю , пробував різне .

Молодець, що свого добився - а як воно було, то не так вже важливо  *-P O0 An14 І так теж буває, коли людина в запалі, типу "Ця желізяка сильніша за мене??? Зараз подивимося..."

Беріть приклад з Ігорка, не полінувався інет прошерстити  O0 O0 O0 *-P An14

Навздогін: проглянув я твій архів, то можу впевнено сказати, що таки заморочка була з бутом: та прога спочатку прописує бут-загрузчик, а потім уже через сом-порт дозволяє і все інше.  O0 An14
« Останнє редагування: 07:22:28, 20 Лютий 2011 від Yaro »
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2889
  • Рейтинг: +2855/-2
Запоров Opticum HD X403p
« Відповідь #9 : 09:38:12, 20 Лютий 2011 »
Ось ще одна версія програми такого типу !!!

Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній STUDIO

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 115
  • Рейтинг: +9/-2
Запоров Opticum HD X403p
« Відповідь #10 : 10:56:42, 19 Березень 2012 »
Така сама ситуація як і у Ігоря.Після заливки ключів тнер не реагує ні нащо.Йде просто відлік часу і все.Більше не шиється.Може хто поможе,чим його прошити.Програму скачав,пробую софт інший-не йде.

Відсутній lwm

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 111
  • Рейтинг: +45/-0
Запоров Opticum HD X403p
« Відповідь #11 : 13:42:40, 19 Березень 2012 »
Я брав прогу тут в Ігор Горбусь.Софт не згадаю вже,хай автор вибача.Все вiдновлював без проблем

Відсутній STUDIO

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 115
  • Рейтинг: +9/-2
Запоров Opticum HD X403p
« Відповідь #12 : 14:30:55, 19 Березень 2012 »
Я брав прогу тут в Ігор Горбусь.Софт не згадаю вже,хай автор вибача.Все вiдновлював без проблем

Заливаю Ваш дамп.Тюнер прошився,але ситуація таж сама.Нулі.....

Відсутній STUDIO

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 115
  • Рейтинг: +9/-2
Запоров Opticum HD X403p
« Відповідь #13 : 18:34:30, 19 Березень 2012 »
Вашим дампом оживив тюнер.Правда програму прийшлось скачати Ігоря Горбуся.Вам велике дякую.Вибачайте що не відписав зразу.

Присутній Ogirok

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1451
  • Рейтинг: +269/-0
  • Сайт міста Дубляни http://dubliany.info
Запоров Opticum HD X403p
« Відповідь #14 : 09:14:56, 05 Жовтень 2012 »
Ігор Горбусь, спасибі тобі. Врятувало. Подібна  була ситуація: Після вшивання ключів тюнер не грузився, але на програму "Upgrade Tool v2.0.0c"  відповідав, можна було заливати інший софт. Ну, думаю, попробую залити сам загрузчик. Ну і залив так, що тюнер на "Upgrade Tool v2.0.0c" перестав реагувати.  "STBERomUpgrade-RS232_4000" - показала, хто в дома господар *-I.

 

Допоможіть: OPTICUM 4100, як і чим мені його шити.

Автор -sat-fan-Розділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 39
Переглядів: 7684
Остання відповідь 12:47:38, 30 Вересень 2009
від romireb
Куплю пульт до Globo HD TS 9600 (Opticum HD TS 9600)

Автор barsРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 1794
Остання відповідь 16:47:18, 28 Червень 2012
від valik55
Прошивка для приймачів Orton/Opticum HD 9600, HD TS 9600

Автор bodyanРозділ Opticum 9600 (TS) HD 2CX2CI PVR LAN

Відповідей: 3
Переглядів: 9541
Остання відповідь 05:36:24, 14 Липень 2012
від iva3
Globo / Opticum 7010C-1CI, 7100C-1CI - прошивка, канали, ключі, програми

Автор bodyanРозділ 7010C-1CI, 7100C-1CI

Відповідей: 5
Переглядів: 3887
Остання відповідь 13:12:24, 20 Листопад 2017
від bodyan
Софти (Офіційні софти, БЕЗ ОБГОВОРЕННЯ). Opticum/Orton 4060CX

Автор bodyanРозділ 4060CX

Відповідей: 7
Переглядів: 11499
Остання відповідь 08:37:58, 29 Липень 2015
від bodyan