Автор Тема: Hivision HV 3000FTA  (Прочитано 4485 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Vaniok

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 27
  • Рейтинг: +1/-0
Hivision HV 3000FTA
« : 11:12:28, 14 Лютий 2011 »
Всім Привіт!!! Допоможіть прошити даний тюнер. Тюнер просто не прошивається тобто хід виконання на 0. Може хтось знає в чому проблема? Прикріпляю архів в якому весь процес прошивки на відео

Відсутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4246
  • Рейтинг: +5176/-59
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
Hivision HV 3000FTA
« Відповідь #1 : 11:20:07, 14 Лютий 2011 »
Vaniok До Вас всього два питання:
1. Ви, перед тим як братися за прошувку, розділ форуму,   присвячений даному ресіеру читати пробували ???
2. Навіщо ж його шити коли нових софтів давно до нього нема ???
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній Vaniok

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 27
  • Рейтинг: +1/-0
Hivision HV 3000FTA
« Відповідь #2 : 11:29:44, 14 Лютий 2011 »
Все що треба я читав. Тюнер прошивав тому шо хотів новішу прошивку

Відсутній romireb

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 579
  • Рейтинг: +351/-27
  • Хто бджілку снідає....,той її й танцює! Є!
Hivision HV 3000FTA
« Відповідь #3 : 11:48:50, 14 Лютий 2011 »
нема  на них прошивок нових з 2008 року
і вже не буде ніколи .... ca.,
Mediasat.net.ua - contributor. Editorial staff|Satellite Systems Lebedyn | Я не в Африці Lat: 50:35:28N (50.5911) Lon: 34:31:44E (34.529)*Нivion 3300+Strong SRT50+(moto=actuator12")+DiSHoffset 0.9 m Multifeed=Sharp0.4db+MTi0.6d

Відсутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4246
  • Рейтинг: +5176/-59
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
Hivision HV 3000FTA
« Відповідь #4 : 11:59:13, 14 Лютий 2011 »
Це точно !!! А просканувати пару каналів і вбити пару BISS ключів можна з пульту.  ca.,
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1065
  • Рейтинг: +1571/-0
Hivision HV 3000FTA
« Відповідь #5 : 12:00:25, 14 Лютий 2011 »
Дивно,що у Вас clean 13.02.2011.
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній Vaniok

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 27
  • Рейтинг: +1/-0
Hivision HV 3000FTA
« Відповідь #6 : 13:00:20, 14 Лютий 2011 »
Я розумію що прошивок нових нема але мені зараз треба хоч якусь поставити. На рахунок clean не знаю но я відкрив через hex редактор і вони одинакові
« Останнє редагування: 13:02:49, 14 Лютий 2011 від Vaniok »

Відсутній nico2

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 980
  • Рейтинг: +1104/-15
Hivision HV 3000FTA
« Відповідь #7 : 13:13:10, 14 Лютий 2011 »
тут дивись шо не так робиш http://sat.net.ua/index.php?Lev=hivision_faq

Відсутній Vaniok

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 27
  • Рейтинг: +1/-0
Hivision HV 3000FTA
« Відповідь #8 : 13:28:16, 14 Лютий 2011 »
тут дивись шо не так робиш http://sat.net.ua/index.php?Lev=hivision_faq
Да я по цій інструкції все робив

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1065
  • Рейтинг: +1571/-0
Hivision HV 3000FTA
« Відповідь #9 : 13:49:36, 14 Лютий 2011 »
Незнаю,чи eMUpgrade коректно працює з Windows 7.Спробуйте запускати eMUpgrade в режимі сумісності з ХР.
Приклад:
« Останнє редагування: 13:51:43, 14 Лютий 2011 від SashaTv »
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній zloj vitos

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 643
  • Рейтинг: +358/-23
Hivision HV 3000FTA
« Відповідь #10 : 13:55:15, 14 Лютий 2011 »
Попереджую в прошивці що заливаєте тільки англійська та корейська мови.Хоча іншої з бісами нема.А що до помилок при прошивці...ресурс флешки в цих моделях вже вийшов...можливо тільки її заміна допоможе.

Відсутній Vaniok

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 27
  • Рейтинг: +1/-0
Hivision HV 3000FTA
« Відповідь #11 : 14:07:30, 14 Лютий 2011 »
Режими сумісності я пробував вони не допомагають а на рахунок флешки як її замінити?

Відсутній zloj vitos

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 643
  • Рейтинг: +358/-23
Hivision HV 3000FTA
« Відповідь #12 : 07:35:19, 15 Лютий 2011 »
Паяльною станцією(феном),але спочатку треба 99% процентів бути впевненим що це потрібно(попробувати наприклад кинути дамп жтагом).

 

Hivision и клони. Відповідаємо на запитання "Як вводити ключі Biss?"

Автор GeopardРозділ Hivision

Відповідей: 0
Переглядів: 5243
Остання відповідь 11:29:46, 01 Березень 2007
від Geopard
Hivision и клони. Відповідаємо на запитання "Як заливати ключі до тюнера?"

Автор GeopardРозділ Hivision

Відповідей: 0
Переглядів: 4297
Остання відповідь 11:38:07, 01 Березень 2007
від Geopard
Hivision HV-5000CI не робить Megasport (цікава проблема)

Автор Rostyk.07Розділ Hivision

Відповідей: 2
Переглядів: 2260
Остання відповідь 06:47:56, 03 Лютий 2009
від zloj vitos
Hivision - прошивка, список каналів, ключі

Автор bodyanРозділ Hivision

Відповідей: 45
Переглядів: 39443
Остання відповідь 01:22:09, 01 Вересень 2017
від gvj888
Корисна інформація щодо розділу Hivision

Автор GeopardРозділ Hivision

Відповідей: 1
Переглядів: 3631
Остання відповідь 19:20:59, 02 Березень 2007
від sat-pl