Технічний відділ > Практика встановлення антен.
4-4.8-13-ТВІНИ+36=ЗАВАДИ З 36ГР НА АМОС
slavon:
hellosat_net Зрозуміло, дякую Вам, значить коли ставити Твіни чи головки на більше виходів, дракона і 36Е треба розносити в просторі хоча б на декілька метрів. Можливо це дісно вплив роботи гетеродину 36Е (10750МГц) на цю частоту з Амосу. ca., ca., ca.,
tosat:
Дивно мені про ці завади чути - імхо головки працюють по черзі (дісек не може включити одночасно дві головки), з Пауксісами якраз таке і буває, з цим розібратися дуже просто глянувши хоча б чи є сигнал, чи взагалі нема..
Головку на Амосі радив би поміняти.. Також кабель повинен бути відповідної якості, а не дешевий PCI..
В мене на одній антені (тороїд) закріплено 10 головок (НТВ також) всі Інверто і проблем ніяких нема..
slavon:
tosat Так то Твіни - на одному приймачі включений Амос 10759, на іншому включено щось з 36Е ca., а про кабель слушно підмічено, може бути проблема в кабелі. ca.,
--- Цитувати ---В мене на одній антені (тороїд) закріплено 10 головок (НТВ також) всі Інверто і проблем ніяких нема..
--- End quote ---
Настільки я знаю у Тебе не один приймач і тд.тп., тому зможеш промоделювати вищеописану ситуацію в себе ...
sergeny:
У мене оупен с7 :2funny:
Там два тюнера і у мене так стоїть антенне господарство що 36 на одному тюнері а амос на другому
roger5000:
В мене з квадрами схоже було, поки не поставив якісні голоки і хороший кабель і DiSEqC однакові, доти мав головняк!
Навігація
Go to full version