Технічний відділ > Практика встановлення антен.

ОКТО і нікудишні дісеки, підскажіть...

(1/1)

Denja:
Ситуація наступна. Є дісеки Пауксіс, нікудишні такі і навіть з твінами інверто незавжди працюють з дешевими тюнерами. Є окто інверто, дрімсат і ніби евроскай. Хтось зхрещував такі конфігурації останнім часом? Знаю шо найкращим буде найти хороший дісек, але є або цей, або корпусний глобо, який працює ше гірше.

sattv1:
Ну не знаю, в мене наприклад на рахунок дісеків не так категорично. Ставив Глобо, Вінквест і Євроскаї. Працюють уже по 2-3 роки. На 100 шт ну може десь 8-10 поміняв, та й то половина по причині грози, а в інших один вхід перегорівший.

ioan:
Дійсно теперішні дісеки повне г...но, сьогодні теж мав на пів дня мороки і в корпусі ставив і прості, а біда одна або нот неробить або амос нехоче включатись , відкопав старий глобо в корпусі да поміняв конвертор на амос, теж старий твін пауксіс і аж тоді запрацювало ,це добре що з собою в машині ціла майстерня, а так то хоч шамана визивай , висновок один, що теперішнє все дерьмо шо головки шо дісеки , ще на короткому кабелі якось робить, а коли трапиться метрів 50 кабелю то тут приходиться попотіти, притому що кабель тільки 660 ставлю, або 690.

Denja:
ioan
Вже думав ніхто невідповість, дякую. Якраз по тій же причині шо і вище перепитатися вирішив. Теж мав таку ж ситуацію і міняв амос на євроскай. Тільки завдяки досвіду вирішення проблеми заняло 15 хв і на тому закінчив. Але окто трошки специфічні, бо по струму беруть більше... Якшо хто памятає старі чорні інверто які тупо палили дешеві дісеки... от того і боюся, бо конкретно таку звязку непробував.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

Go to full version