Автор Тема: не працює starsat 1  (Прочитано 2296 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Andriy-Kurpita

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 12
  • Рейтинг: +0/-0
  • Archangel
не працює starsat 1
« : 19:44:13, 12 Січень 2011 »
У мене starsat1 клон глобо,  справа в тому що вчора перестали показувати супутники, такі як: AMOS i SIRIUS - Hotbird показує, але пропадає сигнал, якщо виключити тюнер і через хвилинку включити сигнал є. Що порадите робити? :'( :'( :'(   Скоріше таа проблема була із AMOS I Sirius. Тепер вони не показують, а Hotbird тільки одна частота.  ДОПОМОЖІТЬ!!!

Присутній Astronomy

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1741
  • Рейтинг: +1903/-3
не працює starsat 1
« Відповідь #1 : 19:47:00, 12 Січень 2011 »
перевірьте в першу чергу кабель і дісек,можливо в софті збиті настройки дісека!
«Біла людина - велика Україна», «Одна раса - одна нація»

Відсутній Andriy-Kurpita

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 12
  • Рейтинг: +0/-0
  • Archangel
не працює starsat 1
« Відповідь #2 : 19:51:13, 12 Січень 2011 »
настройки  в нормі, я вже і прошивав, але не помагає, інший тюнер на тому самому кабелі працює відмінно, сигнал сильний, а на старсат нема...

Присутній Astronomy

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1741
  • Рейтинг: +1903/-3
не працює starsat 1
« Відповідь #3 : 19:55:47, 12 Січень 2011 »
попробуйте все такі помінять дісек ,або підключить на пряму ! дісек може з часом на одному тюнері працювать а на другому видьоргуваться
«Біла людина - велика Україна», «Одна раса - одна нація»

Відсутній Andriy-Kurpita

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 12
  • Рейтинг: +0/-0
  • Archangel
не працює starsat 1
« Відповідь #4 : 20:07:46, 12 Січень 2011 »
У мене hotbird показує на всіх головках an24        Може це підкаже що з тюнером?

Відсутній Andriy-Kurpita

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 12
  • Рейтинг: +0/-0
  • Archangel
не працює starsat 1
« Відповідь #5 : 20:11:41, 12 Січень 2011 »
така ж ситуація із AMOS i SIRIUS сигнад не міняється стоїть одинаковий на всіх головках. Після того як міняв LNB виключав тюнер.

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
не працює starsat 1
« Відповідь #6 : 21:00:12, 12 Січень 2011 »
Що порадите робити?
Дивимся до БЖ/замірям напруги з нього,перевіряєм електроліти/,також заміряєм яка напруга на вході LNB-одним словом стардатна процедура.
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній Andriy-Kurpita

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 12
  • Рейтинг: +0/-0
  • Archangel
не працює starsat 1
« Відповідь #7 : 21:28:23, 12 Січень 2011 »
Маєте ще якісь варянти? derisive.gif derisive.gif :)

Відсутній sienya

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 275
  • Рейтинг: +53/-5
не працює starsat 1
« Відповідь #8 : 12:23:08, 13 Січень 2011 »
пропаяти процесор.
Ferguson 3318SE, Globo 6000, 4100C, 7010A.
0.85- 4W, 5E, 13E, 19E; 0.9- 75Е.

 

DisEqC перемикач"9026SW" - в кого як працює

Автор OgirokРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 10
Переглядів: 1390
Остання відповідь 21:54:50, 19 Листопад 2008
від M1sha
Неможливо вибрати канал через кнопку ОК на пульті і на панелі (в меню ОК працює)

Автор VALERIO_GРозділ Amiko SHD-8900 Alien

Відповідей: 2
Переглядів: 1752
Остання відповідь 17:32:10, 11 Квітень 2015
від slavon
Прошивки для Globo 4100c, на яких працює шара.

Автор maxtreme-2008Розділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 7
Переглядів: 3336
Остання відповідь 11:32:44, 15 Липень 2009
від ates4
Т2 приставка Dvb t2 Terrestria не працює іртv мегого..ютуб...

Автор Игорь БелоусРозділ DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення

Відповідей: 8
Переглядів: 592
Остання відповідь 07:51:37, 08 Лютий 2020
від Игорь Белоус
X820.Нестабільно працює з модулем MPEG4 Триколор.

Автор ЩукарРозділ F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

Відповідей: 0
Переглядів: 1170
Остання відповідь 13:42:45, 12 Лютий 2010
від Щукар