Автор Тема: Opticum 9500 і проблема після зміни ПЗ з 1.2.63 на 1.2.57.  (Прочитано 2064 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Ogirok

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1478
  • Рейтинг: +271/-0
В новому OPTICUM 9500 спочатку був софт версії  1.2.63
Щоб не гаяти часу я залив готовий дамп з флешки   версії  1.2.57

Після такої прошивки тюнер якийсь час працював – до перезавантаження.
Далі почалися проблеми.
Вкладка меню «Інсталяція» недоступна (стоїть знак оклику). При натисканні на вкладку «System» вискакує табличка «Апаратні проблеми , будь ласка зв’яжіться з сервісом». При цьому повідомленні тюнер на команди з пульта не реагує.
На табло апарату – трикутничок зі знаком оклику
__________________________________
Через COM порт  тюнер прошивається.
Навіть можна втикнути флешку і залити ПО в тюнер.
Після прошивки стартує гід, - пропонує  вибрати мову, часовий пояс, далі вискакує табличка «No Servic»
Але описана  проблема не знімається.
 an24

Відсутній Остап

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 804
  • Рейтинг: +398/-16
  • Медицина лікує людей а ветеринарія людство!
Opticum 9500 і проблема після зміни ПЗ з 1.2.63 на 1.2.57.
« Відповідь #1 : 18:08:01, 03 Січень 2011 »
А яка виникла потреба змінювати ПЗ? Та щей через флеш?

Відсутній Ogirok

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1478
  • Рейтинг: +271/-0
Opticum 9500 і проблема після зміни ПЗ з 1.2.63 на 1.2.57.
« Відповідь #2 : 18:14:45, 03 Січень 2011 »
Відтворити готові списки каналів і т.п.

Відсутній vitivan

  • Спонсор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1094
  • Рейтинг: +271/-12
Opticum 9500 і проблема після зміни ПЗ з 1.2.63 на 1.2.57.
« Відповідь #3 : 21:16:44, 03 Січень 2011 »
Навіть на польских форумах, хто уважно вивчав цей тюнер, радят проводити заміну програмного  забезпечення тільки через ком. порт 100 процентний успіх гарантований. Тепер піднімати треба флешку програматором.

Відсутній valik55

  • Спонсор
  • Постійний користувач
  • *****
  • Повідомлень: 179
  • Рейтинг: +80/-0
Opticum 9500 і проблема після зміни ПЗ з 1.2.63 на 1.2.57.
« Відповідь #4 : 09:15:10, 05 Січень 2011 »
Ogirok передавай флешку чи самого тюнера  зроблю
80673097415

Відсутній Ogirok

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1478
  • Рейтинг: +271/-0
Opticum 9500 і проблема після зміни ПЗ з 1.2.63 на 1.2.57.
« Відповідь #5 : 09:54:39, 05 Січень 2011 »
ОК, пишу в приват

 

Допоможіть: OPTICUM 4100, як і чим мені його шити.

Автор -sat-fan-Розділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 39
Переглядів: 10239
Остання відповідь 13:47:38, 30 Вересень 2009
від romireb
Куплю пульт до Globo HD TS 9600 (Opticum HD TS 9600)

Автор barsРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 2836
Остання відповідь 17:47:18, 28 Червень 2012
від valik55
Прошивка для приймачів Orton/Opticum HD 9600, HD TS 9600

Автор bodyanРозділ Opticum 9600 (TS) HD 2CX2CI PVR LAN

Відповідей: 8
Переглядів: 15847
Остання відповідь 14:16:55, 12 Липень 2018
від wox-2
Globo 7310 CI2CX, Opticum 7300 CI2CX R - прошивка, список каналів, ключі

Автор bogdanРозділ 73** PVR

Відповідей: 3
Переглядів: 549
Остання відповідь 14:06:17, 15 Вересень 2019
від bodyan
Globo / Opticum 7010C-1CI, 7100C-1CI - прошивка, канали, ключі, програми

Автор bodyanРозділ 7010C-1CI, 7100C-1CI

Відповідей: 7
Переглядів: 12251
Остання відповідь 10:07:19, 30 Грудень 2019
від Diamond191986