Приймачі DVB-S/S2 > S1 PVR, S2HD PVR, S2 Mini HD, S3 Mini HD

Openbox S1 - прошивка, канали, ключі...(стара тема)!

<< < (2/2)

Android-80:

--- Цитата: stvplus від 17:49:17, 08 Січня 2011 ---У ортонів 4100 майжу усі не мають віход RGB на скартах  і рівняти з опенбоксами це все одно что .......й.. з палцем.

--- End quote ---
Щось мене беруть сумніви про ваші базові знання в області відеовиходів :-Р Відколи штампують ортоно-глобо-оптікумо-стартреки(ALI3329), то всі мають RGB. Можливо ви сплутали з євросато-євроскаями, так от в тих від народження не було RGB, а лишень CVBS. ca.,

Android-80:

--- Цитата: Denja від 19:45:27, 08 Січня 2011 ---Хохма з С1 - підключив до самсунага 32 4 серії і прям згадав Андроїда. І шо ви думаєте? Самсунг написав шо неможе розпізнати сигнал і все. На іншому телевізорі - тошіба, все працювало норм,

--- End quote ---
Ну а я про що писав пару постів вище? :2funny:

--- Цитата: Android-80 від 20:22:32, 30 Грудня 2010 ---Багато людей купили собі 32" самсунги 4-ої серії, ті телевізори гамно повне, но сміло можна визнати народним телевізором. :2funny:

--- End quote ---

Ігор Горбусь:
Openbox S1 - 5.90 від 07.02.2011 року .

yulvit:
Доброго здоров'я всім форумчанам справжнього українського форуму! Особисто я шаринг використовую і допомагаю ставити друзям вже більше 5 років! І в тюнерах теж дещо розбираюсь! Через інтернет замовив Openbox S1 - привезли через два дні! Тюнер просто БОМБА! Якість зображення на досить відмінному рівні, читає  avi файли, можна переглядати фото, слухати mp3 музику! Але головне, що цей тюнер має Lan вхід і з його допомогою шаринг можна настроїти без використання ПК!!!! І все це лише за 600 грн.  До речі, перевірив обидва варіанти - все працює як годинник! Раджу всім, хто хоче бюджетний тюнер з перспективою використання шарингу!!!!

Alik7606:
ПО для ресиверов Openbox S1 PVR - версия 5.92

- виправлений алгоритм роботи приймача на ша****ге в режимі "клієнт" з пакетом каналів JSC/ART.
- змінений режим і алгоритм роботи приймача в режимі "сервер" для карт, що вимагають відповідає з сервера даних Prov ID (Cryptowork, SkyLink).

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version