Автор Тема: ORTON 4060CX висне кожні 3-4 год.  (Прочитано 2822 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Bilous

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 7
  • Рейтинг: +0/-0
ORTON 4060CX висне кожні 3-4 год.
« : 07:34:14, 30 Грудень 2010 »
Доброго дня. Купив в понеділок цей тюнер ORTON 4060CX. Працює нормально але кожні 3-4 год. зависає ТЮНЕР і не реагує ні на пульт ні на кнопки на морді. Виймаю з розетки і далі працює нормально. Один день було що і не зависав, але потім знов почаллось. Порадьте щось...... ca.,
Вчора прошив його дампом з цього розділу останній (руслана) не допомогло....
« Останнє редагування: 07:37:24, 30 Грудень 2010 від Bilous »

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3002
  • Рейтинг: +3750/-0
ORTON 4060CX висне кожні 3-4 год.
« Відповідь #1 : 07:47:20, 30 Грудень 2010 »
БЖ, оперативка, проц...

Відсутній Bilous

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 7
  • Рейтинг: +0/-0
ORTON 4060CX висне кожні 3-4 год.
« Відповідь #2 : 14:36:14, 30 Грудень 2010 »
Тюнер новий, в БЖ конденсатори невспухші, проц під радіатором. Пайка під лупою на флешці вроді як нормальна.
А конкретніше можна - що вданому випадку можна зробити?

Відсутній vova-sp

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 144
  • Рейтинг: +60/-1
ORTON 4060CX висне кожні 3-4 год.
« Відповідь #3 : 11:49:03, 09 Січень 2011 »
В мене таке було, мiняв проц.

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3002
  • Рейтинг: +3750/-0
ORTON 4060CX висне кожні 3-4 год.
« Відповідь #4 : 12:23:22, 09 Січень 2011 »
В мене таке було, мiняв проц.
Підтримую, но трохи продовжити життя тому апарату можна якщо поставити радіатор на проц трохи більший. Теж мав пару таких апаратів. З процами не грався, а замінив мамки.Мамки з дефектними процами пішли на розборку(флешки, оперативки, ВЧ-блочки). А на деякі приліпив радіатори і клієнти мене не турбують вже пару місяців. Не забувайте, що на дворі зима і в помешканнях клієнтів температура 18-21 градус. Бум з процами піде реально весна-літо *oohaa*
Благо тих народних "дешевих" апаратів з дефектними процами наставлено тисячами :-Р

Відсутній Bilous

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 7
  • Рейтинг: +0/-0
ORTON 4060CX висне кожні 3-4 год.
« Відповідь #5 : 00:55:50, 11 Січень 2011 »
Народ, де купити проца??? і скільки коштує - якби знайомий не наколов...... а то купив новий - 30 у.е - і мусив клієнту свого отдати ская .  І чи можна де купити і за скільки??????  у Львові брат рідний живе, дизайнер. Якщо хтось візьметься поміняти то заскільки?

P. S. Таке сталось вперше за 8 років - скільки таріль клав..... хоч плач.... :'(


Відсутній Astronomy

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1744
  • Рейтинг: +1912/-3
ORTON 4060CX висне кожні 3-4 год.
« Відповідь #6 : 07:17:40, 11 Січень 2011 »
зверніться до fox-taras він вам допоможе
«Біла людина - велика Україна», «Одна раса - одна нація»

Відсутній sarat

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 1
  • Рейтинг: +0/-0
ORTON 4060CX висне кожні 3-4 год.
« Відповідь #7 : 11:44:15, 01 Лютий 2011 »
В мене також була така проблема. Зверху на тюнері стояв електронний годинник. Я підняв годинник на підставки і це помогло. Вже більше не зависає. Значить у кого проблема з перегрівом тюнера - потрібно забезпечити вентиляцію.

 

Orton 4060 CX на дисплеї "ASH"

Автор sasha19722201Розділ 4060CX

Відповідей: 2
Переглядів: 3679
Остання відповідь 08:10:55, 30 Липень 2015
від arrows
Orton 4060 CX на дисплеї коли ставлю прошивати пише "ASH" і не шиється.Що робити

Автор Ruslan1985Розділ 4060CX

Відповідей: 3
Переглядів: 3481
Остання відповідь 18:22:05, 29 Квітень 2014
від Ruslan1985
Прошивка для приймачів Orton/Opticum HD 9600, HD TS 9600

Автор bodyanРозділ Opticum 9600 (TS) HD 2CX2CI PVR LAN

Відповідей: 8
Переглядів: 17469
Остання відповідь 14:16:55, 12 Липень 2018
від wox-2
У Orton 4100C на частотах трансподеров(11766 H,12073, 12380)-27500 немає сигналу

Автор sergey111969Розділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 3
Переглядів: 4408
Остання відповідь 09:26:31, 21 Вересень 2013
від slavon
Необхідні програми Opticum/Orton X80 RF, HDMI, PVR, Gl8, SkyPrime XP

Автор bodyanРозділ X80, X90

Відповідей: 0
Переглядів: 3968
Остання відповідь 12:23:21, 07 Вересень 2011
від bodyan