Приймачі DVB-S/S2 > Питання пов'язані з ремонтом
Globo / Orton 4100c - відсутня горизонталь
tosat:
перевір чи на вході тьюнера LNB міняється напруга при зміні поляризації..(13-18В), якщо ні то тьюнера віддай там де брав, або в ремонт..
SashaTv:
В Ортонах напруга живлення LNB невідповідає нормі.Має бути 13/18-а напрклад є 14.5 та 19.5v.Для вирішення проблеми потрібно заміряти напругу вер/гор на центральній ніжці LM317.Якщо несходится-то заміряєм опора по зміщенню LM317 RL17 та RL33. Зменшення опору RL17 зменшує напругу живлення LNB.
SOS200:
Найшов. Заміряв на вих.БЖ напруга 5в-4.3в , 12в-10.2в і 22в-22.1в занижені був робочий БЖ підставив запрацювало,получаеться брак.Треба шукати чого занижено.І це не тільки в мене буде така проблема я брав 2реса в одному городі а 3 в другому.Це новий брак в цих ресах дісплей горить червоним а не зеленим(це для того щоб знали).
Yaro:
--- Цитата: SOS200 від 11:34:34, 17 Грудня 2010 ---Найшов. Заміряв на вих.БЖ напруга 5в-4.3в , 12в-10.2в і 22в-22.1в занижені був робочий БЖ підставив запрацювало
--- End quote ---
Ну от, це мало бути першим, що пан майстер мали зробити - а не зразу дописувати і просити допомоги :2funny: Як бачиш, собака неглибоко була зарита...
SOS200:
Я нехотів вскривати ,а вдруг прийшлосья міняти.Там стоїть пломба.Думав може хтось стикався і без скривання.
Навігація
Go to full version