Приймачі DVB-S/S2 > Питання пов'язані з ремонтом

Globo / Orton 4100c - відсутня горизонталь

<< < (5/6) > >>

Yaro:

--- Цитата: nico2 від 11:52:46, 14 Травня 2011 ---звідки висосали параметри 10в і 13
--- End quote ---
Легше, легше...не так давно піднімав клон 4100С, так само на 317й мав по вертикалі 10 вольт, по горизонталі - 12 вольт. Спочатку знайшов несправний QL1, замінив на подібний тієї ж структури - нічого практично не змінилося, той транзистор стоїть в ланці подачі і накладання команд дисека на живлення головок. Взявся за 317, випаяв, продзвонив, порівняв з наперед справною - один до одного, мікросхема наче справна. Не повірив, поставив нову - і все стало на свої місця. А ти кажеш, що 10 чи 12 вольт не може бути. Може, і то навіть дуже легко. Звичайно, випадки бувають різні, думати інколи  приходиться нестандартно.

nico2:
Друже шось у тебе з граматикою,тут намагалися втерти шо
--- Цитувати ---на виході вч блока вертикалка 10В горизонталка 13 вертикалка працює
--- End quote ---
,а воно по логіці працювати не може,це я й намагався сказати,я їх теж міняв не раз ,до речі на евроскаях міняв десь 4 -317ті напруги не було перешив і тюнер запрацював як новий,до перепайки  перешивав не помагало от такі викрутаси бувають хто би таке пояснив?

Yaro:

--- Цитата: nico2 від 20:42:07, 16 Травня 2011 ---Друже шось у тебе з граматикою,
--- End quote ---

Граматика в мене в порядку, дипломну саме по граматиці писав, а от що неуважним став часто - то правда, ще й недобачати почав неслабо...

--- Цитата: nico2 від 20:42:07, 16 Травня 2011 ---тут намагалися втерти шо
--- Цитувати ---на виході вч блока вертикалка 10В горизонталка 13 вертикалка працює
--- End quote ---
,а воно по логіці працювати не може,це я й намагався сказати,
--- End quote ---

Тут ти правий однозначно, бути на виході 10 і 13 вольт можуть, працювати буде тільки 1 поляризація, ВЕРТИКАЛЬНА.

--- Цитата: nico2 від 20:42:07, 16 Травня 2011 ---я їх теж міняв не раз ,до речі на евроскаях міняв десь 4 -317ті напруги не було перешив і тюнер запрацював як новий,до перепайки  перешивав не помагало от такі викрутаси бувають хто би таке пояснив?
--- End quote ---

Єврей-скаї нечасті гості в мене в студії, не скажу...можна догадуватися хіба що. Ну типу криво ляг софт, а якщо працювало і заглючило - то софт дістав бубу в процесі роботи, хз як таке пояснити...

nico2:

--- Цитувати ---ще й недобачати почав неслабо...
--- End quote ---
тим теж можу похвалитися ,чим далі тим більше ,та мабуть до кінця світу доживемо небагато залишилось,вже має бути видно на днях нібіру .

kovall:
4100 немае горизонтальної!! 18в де скажіть пайнути?? *-A

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version