Автор Тема: Globo / Orton 4100c - відсутня горизонталь  (Прочитано 5001 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній SOS200

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 50
  • Рейтинг: +2/-0
Globo / Orton 4100c - відсутня горизонталь
« : 07:36:54, 17 Грудень 2010 »
Привіт всім!!! Така ситуація купив 5 ресів GLOBO 4100A  3329с все працюе тільки на сіріусі небачить горизонталь ,вертикаль шпілить і всі супутники йдуть ок,прописував уже на інших супутниках непомогое що це може бути????

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Globo / Orton 4100c - відсутня горизонталь
« Відповідь #1 : 07:55:02, 17 Грудень 2010 »
Поміняй голову на Сіріусі.. для початку :) Або покрути вліво-вправо, але скоріше треба міняти.
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній SOS200

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 50
  • Рейтинг: +2/-0
Globo / Orton 4100c - відсутня горизонталь
« Відповідь #2 : 09:06:41, 17 Грудень 2010 »
Осталні реси роблять  на встановці я зіткнувся з цею проблемою.

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Globo / Orton 4100c - відсутня горизонталь
« Відповідь #3 : 09:33:33, 17 Грудень 2010 »
Осталні реси роблять  на встановці я зіткнувся з цею проблемою.

Ти або пиши толком, шо і до чого, або не пиши нічого - з твого допису я нічого не зрозумів  :o
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній SOS200

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 50
  • Рейтинг: +2/-0
Globo / Orton 4100c - відсутня горизонталь
« Відповідь #4 : 09:56:25, 17 Грудень 2010 »
Осталні це крім цих 5и . Куупив 5 ресів одного з них поїхав встановлювати і там така проблема приїхав додому теж така проблема взяв остальні 4 підключив теж небачить горизонталь на сіріусі.Перепрошив непомогло.

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1457
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
Globo / Orton 4100c - відсутня горизонталь
« Відповідь #5 : 10:20:44, 17 Грудень 2010 »
перевір чи на вході тьюнера LNB міняється напруга при зміні поляризації..(13-18В), якщо ні то тьюнера віддай там де брав, або в ремонт..
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
Globo / Orton 4100c - відсутня горизонталь
« Відповідь #6 : 10:56:10, 17 Грудень 2010 »
В Ортонах напруга живлення LNB невідповідає нормі.Має бути 13/18-а напрклад є 14.5 та 19.5v.Для вирішення проблеми потрібно заміряти напругу вер/гор на центральній ніжці LM317.Якщо несходится-то заміряєм опора по зміщенню LM317 RL17 та RL33. Зменшення опору RL17 зменшує напругу живлення LNB.
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній SOS200

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 50
  • Рейтинг: +2/-0
Globo / Orton 4100c - відсутня горизонталь
« Відповідь #7 : 11:34:34, 17 Грудень 2010 »
Найшов. Заміряв на вих.БЖ напруга 5в-4.3в , 12в-10.2в і 22в-22.1в занижені був робочий БЖ підставив запрацювало,получаеться брак.Треба шукати чого занижено.І це не тільки в мене буде така проблема я брав 2реса в одному городі а 3 в другому.Це новий брак в цих ресах дісплей горить червоним а не зеленим(це для того щоб знали).
« Останнє редагування: 11:42:56, 17 Грудень 2010 від SOS200 »

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Globo / Orton 4100c - відсутня горизонталь
« Відповідь #8 : 11:46:58, 17 Грудень 2010 »
Найшов. Заміряв на вих.БЖ напруга 5в-4.3в , 12в-10.2в і 22в-22.1в занижені був робочий БЖ підставив запрацювало

Ну от, це мало бути першим, що пан майстер мали зробити - а не зразу дописувати і просити допомоги  :2funny: Як бачиш, собака неглибоко була зарита...
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній SOS200

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 50
  • Рейтинг: +2/-0
Globo / Orton 4100c - відсутня горизонталь
« Відповідь #9 : 11:58:23, 17 Грудень 2010 »
Я нехотів вскривати ,а вдруг прийшлосья міняти.Там стоїть пломба.Думав може хтось стикався і без скривання.

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
Globo / Orton 4100c - відсутня горизонталь
« Відповідь #10 : 12:33:45, 17 Грудень 2010 »
Так як нам невідомо на якій МС зібраний БЖ-то дивимось на стандартну схему БЖ.Там є також два опори по зміщення  R17 та R9.Зміною опору R17 приблизно в межах 40-70 Ом підбираєм напругу 3.3v на виході БЖ.Блок,звісно, відключений від материнки та замість запобіжника лампочка 25 Вт.По-моєму збільшення опору R17 збільшує напруги БЖ
PS:незабути перевірити з рідною схемою відповідність опорів.
« Останнє редагування: 12:37:48, 17 Грудень 2010 від SashaTv »
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній SOS200

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 50
  • Рейтинг: +2/-0
Globo / Orton 4100c - відсутня горизонталь
« Відповідь #11 : 12:42:50, 17 Грудень 2010 »
СПС зроблю відпишусь.

Відсутній SOS200

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 50
  • Рейтинг: +2/-0
Globo / Orton 4100c - відсутня горизонталь
« Відповідь #12 : 19:00:12, 21 Грудень 2010 »
Привіт!!! Зробив.На схемі R17і R9,в цьому блоці R7і R6 3.3ком і 10 ком пробував по різному, але зупинився на тому що R6 10ком замінюю на 7.5-8ком і все гуд. Якщо R7 (R17) підбирать сильно піднімаеться 3.3в,можно інакше ,але то лишній гімарой,працюе тай добре.Всім СПС за допомогу.

Відсутній Олег

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 65
  • Рейтинг: +10/-1
Globo / Orton 4100c - відсутня горизонталь
« Відповідь #13 : 08:01:33, 14 Травень 2011 »
на виході вч блока вертикалка 10В горизонталка 13 вертикалка працює підскажіть що може бути lm 317 міняв

Відсутній Олег

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 65
  • Рейтинг: +10/-1
Globo / Orton 4100c - відсутня горизонталь
« Відповідь #14 : 08:06:52, 14 Травень 2011 »
на виході вч блока вертикалка 10В горизонталка 13 вертикалка працює підскажіть що може бути lm 317 міняв
на lm 317 теж 11в вертикал 13 горизонт

 

Globo 7010cx "вмер"

Автор qvestyaraРозділ 7010CR

Відповідей: 16
Переглядів: 7325
Остання відповідь 18:08:10, 15 Квітень 2010
від ora11
"Біжать" канали на Globo 7010A

Автор BekanetРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 19
Переглядів: 2991
Остання відповідь 13:48:02, 31 Січень 2009
від Bekanet
GLOBO 5000 в б/ж на виході "ноль"

Автор SatElit_in_RogРозділ Питання пов'язані з ремонтом

Відповідей: 7
Переглядів: 2676
Остання відповідь 14:00:12, 18 Червень 2011
від SatElit_in_Rog
Куплю пульт до Globo HD TS 9600 (Opticum HD TS 9600)

Автор barsРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 2837
Остання відповідь 17:47:18, 28 Червень 2012
від valik55
Реанімація приймачів Globo 7010,7100, Openfox 7010

Автор bodyanРозділ Інструкції для Globo 7010, 7100

Відповідей: 0
Переглядів: 5426
Остання відповідь 15:38:05, 18 Серпень 2008
від bodyan