Технічний відділ > Питання, пов'язані з ремонтом.
Телевізори Samsung
Роман.МАР:
Кінескоп негативить я також згідний.1 Намотуєш на ТДКС дріт три витки.2 Шукаєш на платі кінескопа дріт який іде від ТДКС до плати кінескопа,що відповідає за накал.3 Відпаюєш його і робиш так як на малюнку.4 Включаєш телевізор і уважно слідкуєш за накалом в трубці кінескопа ,він повинен світліше світитися.Як що не світиться світліше,тоді треба контакти 1 і 2 на малюнку поміняти місцями і знову включити і дивитися у трубку на накал він засвітиться світліше ,дивишся на зображення телевізора.Зображення стає кращим і скоріше проходить негатив тоді емісія дохла 100% і крути не крути нічого не поможе,а як що і поможе то на короткий період часу.5 ЗАБЕРЕШ ЦЕЙ ДРІТ І ПІДПАЯЄШ ВСЕ НА МІСЦЕ !!! Замінюєш кінескоп.
SashaTv:
--- Цитата: Роман.МАР від 10:18:16, 15 Грудня 2010 --- і крути не крути нічого не поможе,
--- End quote ---
Я мав на увазі непродовження терміну служби кінескопа-а для перевірки його стану.
Роман.МАР:
Я добре зрозумів,що ви Saha TV написали і згідний з вашим дописом на 100%,але людина може і не мати Квінтал.А цей метод ще за царя гороха.
bv:
добре зараз будемо щось пробувати. і коли включаю на DVD в період нагріву починає блимати червоний і синій колій після нагріву все добре.
ivashko:
можливі неполадки в ланцюжку ОТЛ (ABL)
Навігація
Go to full version