Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Проблема при налаштуванні тарілки.
PATLATUY:
У мене з мискою була проблема, але тільки на амосі, головка стала як у корови ріг. Та візьми просто в рукі і спробуй зловити щось, я переставив драбину лівіше і виліз у пошуках, впіймав, просвердлив, закріпив і радів...
Astronomy:
не розказуйте казки на рахунок кабеля, зіткався з таким кілька разів на дешевому кабелі!не давно була ситуація на амосі не йшла чаастота 10759 а все інше працювало! кабель у був проложений по хаті до мене! поміняв кабель і все пішло!!
BOSY:
Зняв я тарілку , взяв в руки і знайшов частоту 11766 ,а також інші частоти з нашими каналами. Треба було відійти раптом на 5 метрів в сторону. Видно дійсно заваджала лінія електропередач. Дякую ВСІМ хто приймав участь в обговоренні даної теми.
VovanU:
Ти спіймав не Сіріус, а Астру(19 град), там частота різниться від Сіріуса (11766 -11758), тому сігнал і змінюється ривками, а тюнер його знов чіпляє. Перевірено власним досвідом.
sattv1:
--- Цитата: Astronomy від 18:59:35, 14 Грудня 2010 ---не розказуйте казки на рахунок кабеля, зіткався з таким кілька разів на дешевому кабелі!не давно була ситуація на амосі не йшла чаастота 10759 а все інше працювало! кабель у був проложений по хаті до мене! поміняв кабель і все пішло!!
--- End quote ---
От-от і в мене теж така бадяга була. Настроєчному кабелю більш 2 років. І теж Сіріус кинувся настроювати - ледве впіймав і також не всі канали прийма. А які прийма, то сигнал коливається таж само. Пошатав за кабель біля головки - показує, відпустив - ніц! По-новій перекрутив фішки, контакт появився і все пішло. І настройка на інший супутник теж можливо - частоти співпадають. Теж легко обманутись.
Навігація
Go to full version