Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Проблема при налаштуванні тарілки.

<< < (5/11) > >>

Yaro:

--- Цитата: zloj vitos від 11:22:31, 05 Травня 2011 ---клюшка не від тієї тарілки)) 
--- End quote ---

Запросто, не ту клюшку всунуть при покупці - і гадай. Дайте розміри антени та самої клюшки, можна буде сказати напевно. Високовольтна лінія за 20 метрів навряд чи заважатиме...

дядя Міша:
У мене була подібна проблема при встановлені "дракона".... В 5-ти метрах від місця установки тарілки, стояв величезний трактор,,,,а далі 20-30 метрів високовольтна ЛЭП....... Ох і намучився я тоді.......

Полторацкий В.:

--- Цитата: zloj vitos від 08:41:36, 06 Травня 2011 ---А налаштовуючи центральну голову з"єднували напряму до ресивера чи приладу чи через дісек?Якщо через дісек,то ви не ту голову направите на сиріус(таке було декілька разів хоча настройки в приладі були впорядку...якісь трабли з дісеками)
--- End quote ---

З'єднував через дісек!!!! Перший раз зловив сигнал на Сіріусі, сигнал є(частота 11766),але  канали не показували, а Хотбірт показує. Я тоді ще здивувався, бо сигнал на хотбірті був великуватий. Це виходить, що я спіймав Сіріус якоюсь боковою головкою. Я завтра попробую і повідомлю, що получилося.

gotsanyuk:
Це виходить, що ви спіймали не 4.8°E (Astra 1E/4A), а якийсь інший супутник!

Роман.МАР:
Подібна ситуація і вмене була. Ви просто не знайшли цей сопутниик  який вам потрібно, ви попали  на інший ваша частота співпала з частотою іншого сопутника ,тому сигнал відображало а зображення не було,потрібно ще покрутити вправо, вліво, ввегх, вниз і все ОК.   

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version