Автор Тема: Обговорення останніх софтів Opticum HD X402/X403p  (Прочитано 5558 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній cgr

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 173
  • Рейтинг: +36/-1
   Вважаю, що вже давно назріла ця тема для Оптікумів HD X402/X403p. І якщо модератори погодяться , то я відкриваю цю гілку.
   Я загрузив останній софт версія 1.3.14 від 1 грудня, але пакет TNT SAT France 19.*E у мене не працює. Чи у всіх так? Чи, може, я щось не розумію?
   
Ще не вмерла Україна на її крайніх східних теренах!

Відсутній cgr

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 173
  • Рейтинг: +36/-1
Обговорення останніх софтів Opticum HD X402/X403p
« Відповідь #1 : 10:22:32, 03 Грудень 2010 »
а тепер ще не можу відкотитися на стару 1.1.70 прошиву. :'(
Ще не вмерла Україна на її крайніх східних теренах!

Відсутній ig0r

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 490
  • Рейтинг: +461/-7
Обговорення останніх софтів Opticum HD X402/X403p
« Відповідь #2 : 22:11:25, 20 Січень 2011 »
Привiт
Хто пiдкаже яki файли може програвати цей ресiвер через USB порт?
Розширення..тощо

Заздалегiть дякую :)

Відсутній hmura

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1970
  • Рейтинг: +2966/-0
Обговорення останніх софтів Opticum HD X402/X403p
« Відповідь #3 : 22:27:45, 20 Січень 2011 »
Вроді : mp3, jpg, mpg хіба би в прошивці поправили
GI S8895 Vu+ Uno (INDB v3a by nikolasi mod by sp19636462), Strong SRT DM2100, Mabo 1.2 (95°East - 30°West ,Ku+Ku cyr.+C), LG 42LM660T .

Відсутній cgr

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 173
  • Рейтинг: +36/-1
Обговорення останніх софтів Opticum HD X402/X403p
« Відповідь #4 : 08:07:20, 26 Квітень 2011 »
а чи є софт де корректно працює 0/12 вольт на ортоні 403?
Ще не вмерла Україна на її крайніх східних теренах!

Відсутній clott

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 74
  • Рейтинг: +20/-1
Обговорення останніх софтів Opticum HD X402/X403p
« Відповідь #5 : 11:02:19, 26 Квітень 2011 »
там тільки 12 В з БЖ ca.,

Відсутній Vetal999

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 151
  • Рейтинг: +31/-74
Обговорення останніх софтів Opticum HD X402/X403p
« Відповідь #6 : 13:48:54, 26 Квітень 2011 »
там тільки 12 В з БЖ ca.,
якщо в меню 12 вольт відключається то, можливо, на якійсь нозі проца міняється керуючий сигнал. Тоді залишиться відпаяти дріт  12 вольт від б/ж і припаяти куди треба через транзисторний ключ.
GI8120, Optibox Evo, Opticum DM 2200 - Triax TD88 - 90E-30W.

Відсутній malyshka

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 306
  • Рейтинг: +165/-1
Обговорення останніх софтів Opticum HD X402/X403p
« Відповідь #7 : 15:55:54, 05 Травень 2011 »
    А де можна хоча що-небудь дізнатися про нові софти типу amstar_1.3.80:           з якою метою його випущено, що нового в ньому і т.п., так як це без проблем є наприклад у Техносата або було у Євросата тобто кожен новий софт супроводжується документом з детальними поясненнями???
"...москалі то тоті люди, шо мішєют жити."  В.Мельникович

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • *****
  • Повідомлень: 6054
  • Рейтинг: +7754/-1
Обговорення останніх софтів Opticum HD X402/X403p
« Відповідь #8 : 19:37:39, 05 Травень 2011 »
Стосовно змін у релізах в даної групи програмістів проблематично. Фактично, те що помітять самі користувачі те і відомо :)
Для подяк:  4149625802083533 |

Відсутній Android-80

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 3041
  • Рейтинг: +3749/-0
Обговорення останніх софтів Opticum HD X402/X403p
« Відповідь #9 : 17:52:31, 06 Травень 2011 »
Читав, що в останніх софтах для даної серії приймачів додана можливість перегляду шуріка по MGcamd і підтримка *. MPG, *. MPEG, *. VOB, *. DAT, *. TS, *. m2t, *. m2ts, *. MKV, *. mp4, *. AVI, *. MOV ...

Відсутній roku

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 19
  • Рейтинг: +6/-0
Обговорення останніх софтів Opticum HD X402/X403p
« Відповідь #10 : 16:04:13, 14 Червень 2011 »
що за халепа... прошив останнім софтом і мережева карта перестала працювати... навіть в налаштуваннях локальної мережі не можу прописати ай пі адресу тільки DHCP
може хто знає як вирішити дану проблему .... тюнер не прошивається на старий софт бо лоадер новіший...
заздалегідь дякую за допомогу...

Відсутній qvestyara

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 122
  • Рейтинг: +23/-0
  • Use It
Обговорення останніх софтів Opticum HD X402/X403p
« Відповідь #11 : 15:15:03, 08 Липень 2011 »
soft lemontree v 1.3.81 напевно най глючніший софт, discovery hd йде з затиками

Відсутній ioan

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 1259
  • Рейтинг: +2191/-10
Обговорення останніх софтів Opticum HD X402/X403p
« Відповідь #12 : 15:53:14, 08 Липень 2011 »
Я би неробив поспішних виводів,один канал це ще не показник.А може ваш шаровик неналаштований на ваш тюнер? Недавно мав дома кілька ортонів , всі відміно працювали.Правда були невеличкі заїканя на деяких прошивках.Але то ще були тюнера з старіших партій.Тепер зьявилось куча підробок, вже чуть не по70 доларів.Ви хочте щоб такі апарати нормально робили?Може колись будуть но пока штампують софти з більшою швидкістю ніж китайці дітей то так вони відповідно і працюють.Бачу простий вихід возьміт хочаб опенбокса і все буде в нормі.
П.С.
      Останій апарат віддав з софтом 1.3.87. людина не жаліється
а на рахунок 31 софта варто було просто почитати форум.http://sat-ukraine.info/index.php?topic=8010.15
« Останнє редагування: 15:57:09, 08 Липень 2011 від ioan »
Малий бізнес в Україні схожий на проституцію. Домагаються всі кому не лінь і кожному потрібно дати

Відсутній qvestyara

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 122
  • Рейтинг: +23/-0
  • Use It
Обговорення останніх софтів Opticum HD X402/X403p
« Відповідь #13 : 16:13:34, 08 Липень 2011 »
Маю два таких тюнера один за 70 доларів інший , дорожча версія 100 доларів, обидва поводяться однаково "тормознуто"
« Останнє редагування: 17:49:40, 03 Листопад 2011 від gotsanyuk »

Відсутній Андрій СатГейт

  • VIP
  • Постійний користувач
  • *****
  • Повідомлень: 246
  • Рейтинг: +25/-0
Обговорення останніх софтів Opticum HD X402/X403p
« Відповідь #14 : 16:40:00, 31 Липень 2011 »
в мене на каналах 16:9 після прошивки 1.3.49 по боках тв чорні полоси на 2 см,не розтягується зображення правильно.настройки такі ж як і на працююючій прошивці,вже і 2 хдмі кабелі пробував,це такі прошивки нові проблемі?

 

"Ds2_tRUb_DM500s" - мод. на базі "Nabilo Darkstar2" + файли і обговорення

Автор gotsanyukРозділ Dreambox 500, 600, 7000 ...

Відповідей: 16
Переглядів: 5296
Остання відповідь 19:13:04, 24 Березень 2015
від olvilu
Допоможіть: OPTICUM 4100, як і чим мені його шити.

Автор -sat-fan-Розділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 39
Переглядів: 7679
Остання відповідь 12:47:38, 30 Вересень 2009
від romireb
Інструкція - обговорення. "Cosmosat 74*0"

Автор vfedorkivРозділ CosmoSAT

Відповідей: 19
Переглядів: 6616
Остання відповідь 08:59:25, 06 Січень 2014
від iva3
Обговорення навколо EMU "Cosmosat 74*0"

Автор bumer1978Розділ CosmoSAT

Відповідей: 24
Переглядів: 5267
Остання відповідь 20:51:50, 12 Березень 2015
від VANOS
Проблеми - Вирішення. Обговорення - "Cosmosat 74*0"

Автор bodyasatРозділ CosmoSAT

Відповідей: 17
Переглядів: 4779
Остання відповідь 17:25:22, 03 Серпень 2015
від oleg_lezha