Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9400

Прошивка на Самсунг DSR 9400 VIA !!!

<< < (18/152) > >>

oleho:
В четвертому повідомлені є інструкціі (з картинками:D ), трьома мовами, там все описано з подробицями.

m@rio:
Як там нарахунок шарінга? Щось комусь може вийшло?

--- Цитата: vlad-star;12034 ---прочитав всі повідомлення.та я ще не такий спеціаліст,щоб розуміти з пів слова.тюнер дійсно треба перепаювати?Як-би спитав щось по Глобіку,я  б допоміг,а в САМСУНЗІ НІЧОГО НЕ ЗНАЮ
--- End quote ---

Роби все як в факу, а коли винекнуть запитання, питай.
Тюнер в нііякому разі неперепаюй :)

vector:
to M@RIO
З шарою покищо глухо неполучаеться привязать нізодною прогою....:confused:  ну надію непокидаю ,потехеньку експерементую...

vector:
to M@RIO
Незнаю чому зразу невийшло з DSR9500SHARE ????
Декілька разів пробував....
Зараз з цією прогою все працює ,дивитись можна,але....є один такий важливий глюк...при перегляді шари 10-15хв тюнер висне , і з цього положення спасає тільки вимикання з розетки...я невиключаю коників(конкретного екземпляру ,на днях попробую інший) але при перегляді каналів (відкритих і кодованих) цого ненаблюдалось....
Кому цікаво зєднуйте компорт самсунга з прогою DSR9500SHARE прямим кабелем і пробуйте....:)

vic:
По моєму тут декілька складових проблеми і їх потрібно вирішувати комплексно:
1.Потрібно бодай який лог викласти,щоб можна було зрозуміти суть..
Лог 1...це власне самої проги
Лог2...це пінги серверу шарингу...в разі,коли нема таких пінгів,то цілком можливо,що і комп і тюнер може підвиснути на якийсь конкретний час..
2.Звичайно,що потрібно детально налаштувати вашу прогу і тюнер..
3.Ще одна проблема може бути на самому сервері шарингу..тут бажано звязатись з ним і попросити,щоб він подивився ваш конект і вказав на деякі ньюанси..це перше з чого потрібно починати розбір польотів..

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version