Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9400

Прошивка на Самсунг DSR 9400 VIA !!!

<< < (131/152) > >>

SERS3333:

--- Цитата: tosat від 15:16:41, 02 Травня 2009 ---Самий простий вихід - користуватися USB COM перехідником...

--- End quote ---
USB перехідники не повноцінні , для проф використання не придатні

grek:

--- Цитата: tosat від 15:16:41, 02 Травня 2009 ---Самий простий вихід - користуватися USB COM перехідником...

--- End quote ---
  Що не повноцінний то точно. І коштує на пару червонців менше. Такий тюнер як скайон через перехідник не перешиеш, як на мене то краще плату.

tosat:
Ну незнаю як у Вас, після того як я "вивалив" в себе сом порт пробував PCI плату на 6 СОМ портів і виявилось, що при, наприклад, зчитування сеттінгів з Аріона комп постійно робить перезавантаження, зараз маю 2 USB Cом перехідники різних виробників і перешиваю майже всі тьюнери, єдине, що я замітив, так це те що Евроскаї шиються довго:  15-20 хв., те саме стосується і Стронгів 4402 - 5 хв..

oleole:
Доречі підключав тюнер до іншого компа - техї немає відповіді з тюнера, зі шнурком все гаразд, та і через перехідник USB-COM підключались - та ж сама картина. Що ж воно таке?

miha-54:
Шановнi форумчане, в мене така бяка с ресiвером 9400 fta, значить до прошивки jtag, робили канали на трйох головах 13E, 5E, 4W, всi добре, крiм  нового, интера+, энтера та энтер фiльму, на цiх каналах пiсля вмикання пропадав звук через 1-2 сек. и все, а вот пiсля прошивки звук зник практично зi всiх каналiв, стало теж само що i з тими каналами, э звук 1-2 сек и все, на каналi Р-1, що з жарптицi звук э, але уривками. Зображення та сiгнал у нормi. Хто знаэ що це може бути, i як це виправити, допоможить будь ласка.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version