Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9400
Прошивка на Самсунг DSR 9400 VIA !!!
tosat:
Попробуй Семкоедітор - робить без проблем...
oleole:
З Семкоедітором таж сама картина - починається запис та видає помилку.
Може щось з Flash?
tosat:
попробуй вручну просканувати декілька каналів та подивитись чи сеттінги не злетять...
перед тим можна скинути налаштування на заводські..
Ти програмуєш тільки канали..?Сом порт компа рідний, чи користуєшся УСБ СОМ перехідником..?
oleole:
Вручну сканується - все гаразд. А як можна скинути налаштування на заводські, у мене оновлення програмної версії з Siriusa не виходить.
Set EditS9500 записую сеттінги, dsr9400edit – ключики, Hyper Terminalом – емулятор.
СОМ порт рідний, без перехідників.
tosat:
--- Цитата: oleole від 12:25:40, 19 Квітня 2009 ---Вручну сканується - все гаразд.
--- End quote ---
Значить флеш тут ні при чому...
--- Цитата: oleole від 12:25:40, 19 Квітня 2009 ---А як можна скинути налаштування на заводські, у мене оновлення програмної версії з Siriusa не виходить.
--- End quote ---
В меню тьюнера повинен бути такий пункт, а оновлювати п/о з супутника не потрібно...
--- Цитата: oleole від 12:25:40, 19 Квітня 2009 ---Set EditS9500 записую сеттінги, dsr9400edit – ключики, Hyper Terminalом – емулятор.
СОМ порт рідний, без перехідників.
--- End quote ---
В мене таке враження, що в тебе проблема або зі шнурком, або з ком портом - потрібно попробувати "перешити" цей тьюнер на іншому компі, і якщо буде такий самий результат то тоді залишається шнур, або мікросхема сом порта в тьюнері...
Удачі !
Навігація
Go to full version