Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9400
Прошивка на Самсунг DSR 9400 VIA !!!
oleole:
Ребята подскажите. Столкнулся с проблемой закачки ключей и сеттингов в Sam 9400. (стоит EMU 9400 v1.1) При попытке закачки разными программами возникают такие сообщения:
Set EditS9500 : Incorrect answer from receiver ( )
dsr9400edit: Not valid FW
KeysFor9400: Нет отклика от приемника
Hyper Terminal: Ошибка «Получен запрос на повтор»
Месяца три назад все закачивалось. Спасибо.
_Nick_:
--- Цитата: oleole від 17:07:37, 11 Квітня 2009 ---Ребята подскажите. Столкнулся с проблемой закачки ключей и сеттингов в Sam 9400. (стоит EMU 9400 v1.1) ... Месяца три назад все закачивалось. Спасибо.
--- End quote ---
Если со шнурком всё в порядке и комп вне подозрений - то почти однозначно повреждена микросхема серийного порта (типа mx232. Далі плавно переходимо на українську, щоб не дратувати модераторів чи громаду :) ). Може бути пошкодження тільки по одному каналу: ін чи аут, (гіпертерміналом можна перевірити, чи проходять сигнали при вмиканні приймачу). Але для роботи потрібні обидва, тому... :(
oleole:
Дуже дякую за відповідь.
Зі шнурком все гаразд - його продзвонили, а з перевіркою terminalom не все зрозуміло -як?
У мене Hyper Terminal: Ошибка «Получен запрос на повтор» При цьому індикатор тюнера міняє свій колір з червоного на помаранчевий
Версія завантажувача 404
Програмна версія 136
Апаратна версія 403
ЕМУ 9400 v1.1/M@RIO
Terminal serial number 33-5-
Viaccess version 1.1R486
Місяця три назад все завантажувалось, але нещодавно злетіли сетінги.
_Nick_:
Стосовно гіпертерміналу: я мав на увазі, що коли цю програму стартувати (з вірними налаштуваннями на порт та протокол), а потім вімкнути приймач, то він "автоматом" видає на ком-порт-вихід власну інформацію, не очікуючи зворотніх сигналів від компа. Тобто на екрані з'являтимуться рядки (англійською, звичайно).
Якщо таке відбувається, то принаймні по виходу зв'язок є. Останній рядок тексту, виданого на екран гіпертерміналу, за змістом приблизно такій: "натисніть клавішу ESC, щоб вийти в режим консолі". От якщо після натискання клавіши ESC не з'явиться рядок запрошення - виходить "на той бік птахи не літають". Взагалі-то таке часто трапляється при необережному поводженню з комутацією приймача до компа; при "гарячому" підключенні шнурка, якщо корпуси компа і реса окремо не з'єднані, на мікросхему може короткочасно податися напруга близько 100-150 в (це не рахуючи можливого статичного розряду).
Якщо отака біда сталася з твоїм тюнером впродовж трьох останніх місяців, то - ... паяльник в руки і... *oohaa*.
oleole:
Всіх з наступаючими святами!
Все зробив як сказано у попередньму повідомленні.
Все в нормі - після натискання клавіши ESC є рядок запрошення.
А нещодавно зчитав програмою Set EditS9500 сетінги та отримав повідомлення "zugriffsverletzung bei Adresse 004038D1 in Modul "SetEdit 9500.exe"
Lesen von Adresse 000A08FE".
У мене таке враження, що отримати інформацію з тюнера я можу, а записати - ні.
Навігація
Go to full version