Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9400
Прошивка на Самсунг DSR 9400 VIA !!!
Yaro:
--- Цитата: gora від 21:31:46, 06 Лютого 2009 ---Потрібен ще й третій файл- WinPhoenixLoader. В архіві тільки 2. Де взяти 3-ій?
--- End quote ---
Візьми собі прогу JGProg, в інеті легко знайдеш, не матимеш ніяких проблем з перешиванням голдів та іншого...
zloj vitos:
--- Цитата: gora від 21:31:46, 06 Лютого 2009 ---Потрібен ще й третій файл- WinPhoenixLoader. В архіві тільки 2. Де взяти 3-ій?
--- End quote ---
Не мучся.Почитай мій пост на попередній сторінці.Там я виклав прошивку карти і програмувати потрібно ЛИШЕ КОНТРОЛЕР.Тобто лоадер не потрібен(хоча в ICProg вын уже э-треба лишень вибрати помычник прошивки карт) ;)
vector:
Здоровенькі були!!!! :2funny:
А підкажіть будьласка...якце M@RIO підєднав лсд монітора до самсунга...? Може хто вкурсі...? Бо вмене теж є таке бажання ,прикрутити до гнусмаса монітора....дякую!
gora:
Дякую всім за відповіді але прошити карту Gold я так і не можу.Пробую ICProg-ом-помилка при запису по адресі 000h. Скачав JGPROG_18_04_2003_VIP(з loader_pic16f84)- також видає помилку.З Ваших відповідей я зрозумів що треба прошити тільки РІС, тобто взяти файл bbgw1_via_pic або only_1Pic_GW_9400 викладені вище і загнати їх в карту. Чи все таки перш за все загнати в неї лоадер? В принципі пробував і так і так- результат той самий. Пробував знімати/ставити галочки в ICProg згідно наданих Вами зсилок(СР,включав драйвер 2000/ХР)- не допомагає. Пробую прочитати а потім перезаписати те що зчитав - все читається і пишеться. Поміняв шнур СОМ, знайшов ще одну карту Gold але і її прошити не можу.Програматор купляв - 24у серію шиє. Операційна система Windows XP SP3. Піду мабуть нап'юсь. Порадьте щось будь-ласка.
vlad_ru:
1. перевірь живлєння 13в, воно треба для записи 16ф84
2. програматор повинен бути в режимі JDM
3. лоадер потрібен для запису EEROM через PIC ( якщо EEROM не зашивать то лоадер не потрібен)
4. попробуй прогу PONYPROG, вона краще працює з ХР , зашивать потрібно тільки РІС,
в проге е настройки , калибровка и тест не забудь.
Навігація
Go to full version