Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9400

Прошивка на Самсунг DSR 9400 VIA !!!

<< < (121/152) > >>

efim.60:
Так деж робочі файли для FAN-card ? Вже побалакали,а РОБОЧІ файли виложить нікому.Так?

efim.60:
Дякую за допомогу.Все знайшов і прописав.

kovall:
скажіть пліз а ця прошивка буде працювать,якщо ні то яка з приблудами які вставляються в картоприймач на вип кино и футбол дякую!!

_Nick_:
Вже деякий час я використовую невеличкий комплект програм для роботи с прошивками до 9400. Пропоную скористатися; може ще комусь знадобиться.
Програма Images9400 - то вже відома Img9500v2OK, яку я трохи переробив на власні смаки (сподіваюсь, автор мені вибачить; я змінював тільки оформлення). Треба створити картинку формату <bmp> 720*576 т., а потім замінити малюнок в СОМ-портовому файлі прошивки. Але малюнок не любий. Якщо вдасться записати його в формат jpg з якістю 60% розміром близько 50 кб, то й програма його "утопче". В усякому разі ретельно перевіряйте малюнки перед збереженням на диску. До того ж з обох боків картинка трохі вріжеться (думаю, що формат мав би бути 768*576). Рекомендую для "трансформацій" програму IrfanView.
Кілька слів про SetSats9400. Якщо вам доводилося робити повний різет тюнеру ("Восстановить заводские настройки"), то ви пам'ятаєте, що то за головний біль: сканування супутників. Бо ж таблиці транспондерів та й саме супутників за ці п'ять років шалено змінилися. Навіть якщо ви заллєте туди свіжі сетінги (не у всіх, до речі, є вдома комп'ютер) - все рівно тюнер буде довго сидіти на "мертвих" транспондерах з базової таблиці. От ця програма і дає змогу "ковиряти" ту базову таблицю. І зберігати її окремим файлом.
Щодо програми KeysFor9400, - це не є спроба зробити альтернативу вже існуючим. У мене взагалі було на меті максимально спростити набір засобів і ключів до 9400. Так, в доданому рам-файлі лише 27 ключів, та й серед них зайві (я використовую триголового на Sirius-Amos-Hotbird, звідси і все інше...). Звичайно, можна додати ще якісь ключи на канали; але їх тоді ліпше буде роздивитись. Цю програму я робив для себе і тому там мінімум захистів. Та й таблиця caids не дороблена як слід.
 Оце все майте на увазі, і... хай щастить!

Yaro:
SetSats9400 відмовляється відкривати навіть приаттачений файл - "Невірна величина файла".  *-G

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version