Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9400
Прошивка на Самсунг DSR 9400 VIA !!!
oleho:
--- Цитата: NAZAR;11591 ---Так і в мене таке ж запитання а на самсунг 9500 ЕМ ВІА ці программи не підходять???
--- End quote ---
--- Цитата: NAZAR;11694 ---Я маю на увазі іменно ПЗ і іменно до Самсунг 9500EMVIA а не 9500А
--- End quote ---
Навіщо придумувати колесо, якщо вже і велосипед іздить по дорозі? Я це до того, що під Самсунг 9500(без букви А) написаний софт, який доволі добре працює вже не один рік.
NAZAR:
А в мене трапилась надзвичайна пригода-тюнер здох. Дж-таг на резисторах.Програма ЕМУ9400 залилась нормально,дуже сподобалась картинка в меню.А коли залив канали-індикатор засвітився зеленим і тюнер більш нінащо не реагує.Коли включаєш-світиться заставка САМСУНГ і усе.Спробував прошити ще раз дж-таг -тип проц визначає,алеколи тисну прог флеш-пише-the flash codes returned are not recognized by JKeys.Mfg/device codes returned are FFFFFFFF/FFFFFFFF(JEDEC) and FFFFFFFF/FFFFFFFF(FlashFile). Як на вашу думку-що це???На мою думку-здохла флешка так це чи ні???
bodyan:
В принципі я можу помилятись, але у старих версіях прошивок 9500, при заливанні списку каналів чи СAID, обовязковим було виставленням Мова меню - Англійська.
NAZAR:
--- Цитата: bodyan;11748 ---В принципі я можу помилятись, але у старих версіях прошивок 9500, при заливанні списку каналів чи СAID, обовязковим було виставленням Мова меню - Англійська.
--- End quote ---
Але ж перед цим я залив декілька тюнерів при російській мові меню-і все нормально,правда софти там були орігінальні-без ЕМУ.
tosat:
Я заливаю постійно на рос мові і все без проблем - це вже коли тьюнер починає глючити, то тоді треба робити заводські установки - недавно мав таке на Pauxis 8822...
Навігація
Go to full version