Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9400
Прошивка на Самсунг DSR 9400 VIA !!!
sasha-pop:
Спасибі!!!І ще одне відкривати тільки з карткою правильно да? *}{*
Yaro:
--- Цитата: sasha-pop від 07:24:56, 22 Жовтня 2008 ---Спасибі!!!І ще одне відкривати тільки з карткою правильно да? *}{*
--- End quote ---
Запитання поставлене так, що я не розумію: що ще треба пояснити??? Чи треба прошиту картку в тюнері, аби дивитися будь-які кодовані канали? Треба! Чи може щось інше малося на увазі? Тоді конкретизуй!
sasha-pop:
Я мав на увазі як бути якщо не мае картки КОНАКС і програматора чим активувати емулятор е тільки картка ВІАЦЕС стара як бути *}{*
Yaro:
--- Цитата: sasha-pop від 11:41:43, 22 Жовтня 2008 ---Я мав на увазі як бути якщо не мае картки КОНАКС і програматора чим активувати емулятор е тільки картка ВІАЦЕС стара як бути *}{*
--- End quote ---
Ну ти ЖЖОШЬ...Ти читати вмієш? *-T Карту Віакцесовську чи Сековську (Голдвафер, Сільверкарту, Фанку) треба перешити файлами, викладеними в рубриці про ЕМУ для 9400-го! А потім після прошивки тюнера встромити її в тюнер та в налаштуваннях подивитися, чи видно її, як Конакс! Бо якщо ні - не буде тобі ЕМУ! І не полінуйся пару разів тюнер включити-виключити, для визначення тюнером карти...
sasha-pop:
Спасибі!Це я зрозумів так а як бути як нема програматора тюнером не можливо пршити :(
Навігація
Go to full version