Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9400
Прошивка на Самсунг DSR 9400 VIA !!!
andrea63:
Давай виздоровлюй і кидай пацанам списки.ключі нехай дивляться нор.канали an33
Остап:
:lamer:
Остап:
Виложіть Rambin з ключами Biss (5,13,4,53,75,90).Буду вдячниЙ *_O
Vaniok:
Привіт. Пробачте що задаю такі трішки незрозумілі запитання просто в прошивках я чайник, а тут таке трапилося що можна прошити самсунг 9400. Просто дехто каже що треба впаювати додаткові плати. Я вирішив віддати його спеціалістам щоб вони його прошили але незнаю чи все буде робити. Чи буде робити полсат, статика, бісс. І чи буду я могти їх потім змінити вручну я маю наувазі ключі. І наякій мові буде емулятор? [color=][/color]
Android-80:
--- Цитата: Vaniok від 16:18:12, 13 Жовтня 2008 ---Привіт. Пробачте що задаю такі трішки незрозумілі запитання просто в прошивках я чайник, а тут таке трапилося що можна прошити самсунг 9400. Просто дехто каже що треба впаювати додаткові плати. Я вирішив віддати його спеціалістам щоб вони його прошили але незнаю чи все буде робити. Чи буде робити полсат, статика, бісс. І чи буду я могти їх потім змінити вручну я маю наувазі ключі. І наякій мові буде емулятор? [color=][/color]
--- End quote ---
По-перше, жодних плат туди непотрібно впаювати, а перешити дамп, при необхідності. Для чайника то є прошивка.
Друге, польсат, бісс працювати будуть. Статика теж в режимі бісс.
Третє, емулятор залитий в тіло прошивки і редактувати ключики пультом вам не вдастся, а потрібно це робити програмою з компа. Звісно, якщо ваші спеціалісти припаяють компорт до скарта.
Це все можна прочитати в фасі про сама 9400 ;) Удачі.
Навігація
Go to full version