Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9400

Прошивка на Самсунг DSR 9400 VIA !!!

<< < (111/152) > >>

_Nick_:

--- Цитата: Antib від 21:13:37, 22 Вересня 2008 ---А чи не піде це ЕМУ в 9500 Сам з клятою буковкою,,А,,Хто як думає?
--- End quote ---
Відносно DSR-9500A (хоч і не в тему)... , згоден з Андроїдом. Якось мав нагоду з тим апаратом десь тиждень попрацювати. ЖТАГом залив новий дамп з 501 завантажувачем (дозволяє грузити прошивку по СОМпорту) і потім пхав туди різні прошивки до 9500. Але працювала лишень "рідна" 130. З рештою, там якась дрібниця, бо не працює вихід Відео, а меню виводить і з пультом працює (якщо СКАРТ підключити не до виходу ТВ, а до  VCR, то на екрані щось трохи бачити. Але слабкий сигнал і нема синхронізації). Думаю, бракує кількох команд програмування якогось чіпа. ;D

andrea63:
Дякую прописав в тюнері ще раз пакет і все паше,інтерисує Полсат.хот.бірд.Премєра.астра як відкрити на Сам9400

vitiok:

--- Цитувати ---Про цей апарат можна забути :'( Не раджу пхати в нього щось інородне, бо все це завершиться вашою поразкою по відношенню до сама. Більше року назад я в нього пробував пхати всілякі дампи, але нічого з того так і не вийшло...
--- End quote ---
Не у якому випадку тюнер дуже класний не одну десятку переробляв ;)

Antib:
Vitiok Мова ішла  про9500 з букою А. Років  три тому на одному з форумів піднімалось питання про  цей тюнер .Відповідь була така, що це врізана версія як і 9400,і ему на нього ніколи не буде.  от чому я підняв тут цю тему .

Остап:
Я думаю що в скорому часі і на ньому буде ЕМУ згадайте Нumax i Sam 9400.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version