Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9400

Прошивка на Самсунг DSR 9400 VIA !!!

<< < (110/152) > >>

Antib:
жаль,бо є такий апаратець в мого кума і подарунок у вигляді Мегаспорта і Хастлера потягнув би нахороший могорич.

Android-80:

--- Цитата: Antib від 21:46:35, 22 Вересня 2008 ---жаль,бо є такий апаратець в мого кума і подарунок у вигляді Мегаспорта і Хастлера потягнув би нахороший могорич.

--- End quote ---
Про цей апарат можна забути :'( Не раджу пхати в нього щось інородне, бо все це завершиться вашою поразкою по відношенню до сама. Більше року назад я в нього пробував пхати всілякі дампи, але нічого з того так і не вийшло...

sat-pl:
2Antib
 то тобі не глобіки шити -) йди перше до свого купа і пошукай куда там кабель втикнути....а потім прошивку шукай))))
твому куму вийде  дешевше купити овпена ніж прошити свій 9500.....
удачі

Antib:
Та пршивав я не тільки глоБи  і що таке ЖТАГ знаю не тільки з балачок ,чого й питаю. Це питання вірніше б було адресувати  Шановному Маріо адже це він розібрався  з самом 9400 який до цього  годився тільки дітям гратись.А компорт у 9500А все таки є.

Yaro:

--- Цитата: Antib від 21:13:37, 22 Вересня 2008 ---А чи не піде це ЕМУ в 9500 Сам з клятою буковкою,,А,,Хто як думає?

--- End quote ---

Не муч себе та інших, зовсім різні апарати, несумісне залізо - то як прошива тобі туди підійде?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version