Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9400
Прошивка на Самсунг DSR 9400 VIA !!!
Остап:
--- Цитата: Остап від 23:06:12, 15 Серпня 2008 ---Залив через СОМ EMU 9400 1.1 com включаю тюнер а там пусто і що дальше робити що заливати?
--- End quote ---
Виложіть список каналіи і файл ключів з бісс і програми для них.
Остап:
Дуже прошу допомоги.Взяв на перешивку Samsung 9400 VIA.Перешив через СОМ в меню заставка помінялася дуже гарна.Просканував канали вручну хотілося б і кодовані в бісс дивитися.Скачав з цього сайту прогу для заливки ключів dsr9400edit і вже 2 добу пробую закинути ключі і нічого не виходить.Загрузка йде а не зберігаються самі ключі.Виключаю з пульта форум перечитав весь підскажіть що і як зробити щоб появилися біси і крипто.До речі у самій програмі нема розділу бісс.Після заливки ключів стаю на кодовані канали просить карточку.Може то карту потрібно ще?
Опишіть процес заливки ключів докладніше думаю багатьом початківцям стане у пригоді.А якою програмою заливається Dump виложений bodyanom Дамп версії софта 1.1 зі списком каналів (Hot+Sir+Am_09112007)і ключів актуальних сьогодні(Polsat - Ok)??????????Якою програмою?Дякую за розяснення.
bed:
В прошивці для Самсунг емуляція ключів закритих каналів частково йде через карту доступа тому її необхідно обовязково прошити на програматорі та вставити в тюнер, інакше не працюватиме.
Остап:
О велике спасибі а я то думаю чому нема PG PB ;) *-I
Yaro:
--- Цитата: bed від 11:17:36, 17 Серпня 2008 ---В прошивці для Самсунг емуляція ключів закритих каналів частково йде через карту доступа
--- End quote ---
Хм...Частково? Закриті канали ВСІ йдуть через карту, мабуть окрім кодованих в ВІАКЦЕССі. Маріо знає точніше :)
===========
Дурницю бовкнув: Віакцес теж через карту йде, як же інакше... *-A
Навігація
Go to full version